O le a le mea o lo'o natia ai lenei Alfa Romeo Brera S?

Anonim

E ui lava i le oso maualuga o le Alfa Romeo Brera (ma le uso 159). ua le mafai foi ona tausisia laina mama a Giugiaro, e oo lava i vaega na pagatia i le suiga mai le manatu i le gaosiga o ata - mataupu tau fausaga.

O le mamafa tele o le coupe - e masani lava o se taʻavale tolu-faitotoa - o le mafuaʻaga autu lea o le leai o se malosi ma le saoasaoa. O faʻataʻitaʻiga mama o loʻo i matu o le 1500 kg, ma e oʻo lava i le 3.2 V6, ma le 260 hp, sili atu le mamafa ma faʻatasi ai ma le toso i le fa, e le mafai ona sili atu nai lo le 6.8s aloaia e oʻo atu i le 100 km / h - o se fuainumera e le mafai ona toe faia i suʻega ...

I le pito i luga, ma le tuʻuina o le masima i luga o le manuʻa, o le V6 e leʻo le Busso manaʻomia, tuʻu ese ona o lona le mafai ona tausisia tulafono faatonutonu o le siosiomaga. I lona tulaga sa i ai se V6 ea e maua mai i se iunite GM, lea e ui lava i le faʻalavelave a Alfa Romeo - ulu fou, tui ma faʻafefe - e leʻi mafai ona fetaui ma uiga ma le leo o le V6 Busso.

Alfa Romeo Brera S Autodelta

S, mai Speciale

O lenei iunite, e ui i lea, e ese ma le leaga o lo'o fa'atau atu i Peretania ma le taʻavale taumatau, ae na matou gauai atu ma o le ae malamalama pe aisea ...

O le a Alfa Romeo Brera S , o se faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina na faia e Lana Tupu o Lands, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le au faʻataulāitu a Prodrive - o i latou lava ia na saunia le Impreza mo le WRC - ina ia faʻasaʻoloto le taʻavale taʻavale na foliga mai o loʻo fusifusia i le Brera.

Ina ua faʻapipiʻiina i le 3.2 V6, na faʻaumatia e le Brera S le Q4 uma-uili-drive system, faʻalagolago i le pito i luma. Avanoa vave? Ma'imau le ballast, ua uma ona aveese toeitiiti 100 kg fa'atusatusa i le Q4 - o loʻo saofagā foi i tupe maua, le faʻaogaina o le alumini i vaega faʻamalolo, o le taunuuga o se faʻafouga o le faʻataʻitaʻiga.

Alfa Romeo Brera S Autodelta

Na galue malosi le Prodrive i luga o le taʻavale, faʻaogaina fou Bilstein shock absorbers ma Eibach springs (50% stiffer nai lo mea masani), ma faʻaogaina uili fou 19, tutusa i auala uma i le 8C Competizione, e ui lava e sili atu i le lua inisi nai lo le 17. o mea masani e 2 kilokalama mama. Fua na faʻatagaina le aoga o le axle pito i luma i le taulimaina lelei ma le mamafa ma le 260 hp o le V6.

Ae sa faaauau pea ona le lava le faatinoga...

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Ulufale Autodelta

O le mea lea e tu ese ai lenei iunite mai le isi vaega o le Brera S. Fa'aaloaloga a Autodelta, le tagata ta'uta'ua Peretania Alfa Romeo saunia, o se Rotrex compressor ua faaopoopo i le V6, lea e faaopoopo atu i le 100 hp i le V6 - e tusa ai ma le faasalalauga. e maua ai le 370 bhp, e tutusa ma le 375 hp.

Alfa Romeo Brera S Autodelta

O le manatu o se mea i luma uma, o le a avea pea ma luitau manaia mo le au pito i luma. O le Autodelta lava ia e iai le tele o fofo e feagai ai ma nei tulaga eletise - na taʻutaʻua mo a latou 147 GTA ma sili atu i le 400 hp ma ... uili i luma.

Matou te le o mautinoa po o le a le mea na fai i lenei Brera S, ae o le faʻasalalauga fai mai ua toe faʻafouina taofi ma felauaiga e faʻatautaia ai le tele o solofanua.

Alfa Romeo Brera S Autodelta

O le Alfa Romeo Brera S o se taavale faʻapitoa - naʻo le 500 iunite na gaosia - ma o lenei suiga Autodelta ua sili atu ona manaʻomia, o lea e le o se mea e ofo ai o le Brera sili ona taugata i le taimi nei o loʻo faʻatau atu i United Kingdom, ma le tau e tusa ma le 21. afe euros.

Faitau atili