Ua fa'amaonia. So'o mai le eletise lona lua a Porsche

Anonim

Ina ua maeʻa ona puʻeina le faʻaaliga i Geneva Motor Show i lenei tausaga, o le manatu Misiona ma Cross Tourism e agai i le gaosiga . O LE Porsche faʻailoa mai o lana faʻataʻitaʻiga eletise lona lua o le a gaosia i le fale gaosi Zuffenhausen ,i Siamani.

Afai e tumau le tutusa ma le manatu, le Koluse Turisi , e pei ona ta'ua ai e Porsche, e fa faitotoa ma o le a vaʻavaʻai latalata i le manatu faʻasaga. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a maua mai i le Taycan ma, pei o lenei, o le a faʻapipiʻiina i le 800V maa ma o le ai ai le 600 hp o le mana.

Le Koluse Turisi o le a molia i fafo e lua masani ma vave molia. O lo'o valoia e le fa'ailoga o le a iai le fa'ata'ita'iga fou a tutoatasi e tusa ma le 500 kilomita.

Porsche Misiona ma Cross Tourism

Ae muamua sau Taycan ...

I le taimi nei, o loʻo faʻamaeʻaina e le faʻailoga suʻega o le Taykan , lea ua fuafua e taunuu i le 2019. E ui lava e leʻi faʻasaʻolotoina tau , talanoa i le Automotive News Europe, o se tasi o faatonu o le ituaiga, Robert Meier, fai mai "matou te faatalitali mo se tau i se mea i le va o le Cayenne ma le Panamera", o lona uiga o le Taycan o le a le tuʻuina i luga o le tele o vaega. le igoa Stuttgart.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

folafolaga eletise fou a Porsche a tutoatasi e tusa ma le 500 kilomita ma ua valoia e le faailoga e mafai fa'ae'e i le 80% o ma'a ile na'o le 15 minute fa'aogaina nofoaga fa'apitoa e fa'atumu ai uta. O le Taycan fou e faʻamoemoe e taia le maketi ma e tusa ma le 600 hp ma o le a mafai ona faataunuuina le 0 i le 100 km/h ile itiiti ifo ile 3.5s.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili