Fa'aaliga muamua o le Volkswagen T-Roc.

Anonim

Sa le maalofia, a ea? Ole Volkswagen T-Roc International presentation na faia i Potukale. E sili atu i le 40 iunite o le SUV "faia i Potukale" o loʻo faʻatali mo i matou - ma mo le sili atu ma le selau le au tusitala i vaiaso a sau - i Lisbon Airport, naʻo le tolusefulu minute mai le nofoaga na vaʻaia ai "fanau mai": le fale gaosimea i Autoeuropa i Palmela.

Na matou faia le sili atu i le 300 kilomita i tua o le uili o le T-Roc - 314 km ina ia sili atu le saʻo. Manulauti: Aoina fa'amatalaga muamua na tu'ua e le Volkswagen fou ma la'ititi SUV. Ae seʻi o matou tuʻuina atu ia te oe ni faʻamatalaga vave se lua: e le o se Volkswagen "faʻaleaganuʻu" ma e sili atu le taugofie nai lo le Tapolo i faʻasologa tutusa.

Mulimuli ane Volkswagen!

Matou te le iloa po'o le a le tele o laufanua o lo tatou atunuu, tau ma mea'ai lelei na a'afia ai le fatufatua'i o le au Volkswagen.

I le Volkswagen T-Roc fou na filifili ai le Siamani (ma sa'o…) e aua ne'i tuua se mea − afai e tusia “tele” e le soona soona fai… − conservatism ma lamatia ai se mea e pei ona tatou le vaaia i le Wolfsburg brand mo se taimi umi.

fou Volkswagen t-roc Potukale
T-Roc Style Version

O le taunuuga o loʻo vaʻaia. Galuega fa'aletino ile paolo lua-leo (mo le taimi muamua ile VW) ma laina fa'amalosi nai lo le masani.

I le aotelega, e 11 a matou lanu eseese mo le tino ma 4 lanu eseese mo le taualuga. Saini malamalama eseese (o moli tulaga o faailoilo foi) ma se paʻu alumini pulumu i luga o le tino atoa e faʻamalosia ai le laina i lalo o le taualuga - lea na taumafai e tuʻuina atu i le T-Roc le "lagona" o se coupé.

fou Volkswagen t-roc Potukale

I le tulaga o le tele o le Volkswagen T-Roc e lelei tele foi ona fai. Va'ai i ai e pei o le SUV version o le Golf, e ui lava e 30mm pupuu nai lo lenei - 4.23 mita mo le T-Roc fa'asaga i le 4.26 mita mo le Tapolo.

Valivali totonu ma fafo

I totonu, o le faamamafa e tutusa ma le mamanu fafo. O palasitika eseese i luga o le dashboard e mafai ona faʻaaogaina lanu o le tino, o se fofo e tutusa ma le tasi o loʻo maua i le Volkswagen Polo lea ua taunuʻu nei i le maketi i totonu o le atunuʻu.

fou Volkswagen t-roc Potukale

Mai le Volkswagen Golf, fa'amatalaga fa'amatalaga ma nisi o fofo fa'atekinisi e ui atu i ai - i totonu ia i latou, le Active Info Display (100% numera meafaifa'aili laulau). O le mea e le sau mai le Tapolo o le lelei o meafaitino, aemaise lava ile pito i luga ole laupapa. E ui lava ina faigata le faʻapotopotoga, matou te le maua tutusa "malulu i le paʻi" palasitika o le Tapolo.

“Aisea ua le tutusa ai le T-Roc ma le Tapolo i lenei itu?” o le fesili lea na matou fesiligia ai Manuel Barredo Sosa, le faatonu o oloa mo le Volkswagen T-Roc. O le tali sa tuusao, tuusao:

Mai lava i le amataga, o la matou sini o le faʻalauiloaina o le T-Roc i se tau faʻatauvaʻa. Sa i ai se taumafaiga tele a le ituaiga e ausia ai - e aofia ai le Autoeuropa - ma sa tatau ona matou faia filifiliga. O mea e le tutusa ma le Tapolo, ae o le T-Roc o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia le tulaga masani o le Volkswagen ma le malosi o le fausiaina. E le mafai foi ona faapena.

Manuel Barredo Sosa, Pule o Poloketi i Volkswagen

meafaigaluega ma avanoa

Ole Volkswagen T-Roc e lagona le vateatea i soo se itu. A fa'atusatusa i le Tapolo (fa'atusatusaga e le maalofia, e le gata ona o fa'ata'ita'iga e lua o lo'o fa'aogaina le tulaga tutusa MQB), o lo'o matou nonofo i se tulaga maualuga 100 mm. E masani lava SUV.

fou Volkswagen t-roc Potukale
I lenei poloaiga e mafai ona tatou pulea taʻavale uma (faʻamalologa, gearbox, afi, ma isi).

I le pito i tua, o le avanoa e toe tutusa ma le Tapolo e ui lava i le pito i lalo o le taualuga - naʻo tagata e maualuga atu i le 1.80 m e tatau ona faʻafitauli i le ulu. I totonu o le ogalaau, o se mea fou e ofo ai, o le Volkswagen T-Roc e ofoina mai ia i matou le 445 lita o le malosi ma le faʻapipiʻiina o luga o le uta - toe foʻi i faʻatusatusaga ma le Tapolo, o le T-Roc e ofoina atu le 65 lita faaopoopo o le gafatia.

I le tulaga o meafaigaluega, o vaega uma o loʻo i ai Lane Assist (fesoasoani faʻaleleia o laina) ma Front Assist (faʻalavelave faʻafuaseʻi taofi). Ma talanoa i meafaigaluega, e tolu a matou lomiga avanoa: T-Roc, Style ma Taaloga. Muamua o le fa'avae fa'avae, ma le lona lua e tutusa ile pito i luga ole laina. E masani lava, a o tatou agai i luga le tulaga, o tekinolosi i luga o le vaa o le a siitia - ma le tau foi, ae ua tatou o ese.

Fa'aaliga muamua o le Volkswagen T-Roc. 14531_5

Fa'aaliga Fa'amatalaga Fa'agaioiga (lau 1)

E pei o le Tapolo fou, o le T-Roc e mafai foʻi ona faʻapipiʻiina ma le German brand's Trafic Jam Assist system, o se faiga e tausia ai le mamao ma le itu o le taʻavale i laina taʻavale e aunoa ma le faʻalavelave avetaʻavale.

Inisinia, pusa ma mea faapena

Afai e te manaʻo ai, e mafai nei ona e faʻatonuina le Volkswagen T-Roc fou. O iunite muamua e taunuu i luga o la matou maketi i le vaiaso mulimuli o Novema, ae naʻo le 1.0 TSI version ma le 115 hp ma le 200 Nm o le maualuga maualuga. O se tasi lea o afi e sili ona faʻamoemoeina e faʻatau atu i lo tatou atunuʻu ma e mafai ai e le "SUV a le atunuʻu" ona faʻafetaui le masani 0-100 km / h i le na o le 10.1 sekone - o le maualuga o le saoasaoa e 187 km / h.

fou Volkswagen t-roc Potukale
Siamani ma le gagana Potukale.

O le 115 hp 1.6 TDI version e na'o Mati e o'o mai - o le vaitaimi oka e amata ia Ianuari. Ole Volkswagen T-Roc diesel engine range o le a aofia ai foi le 2.0 TDI engine i le 150 ma le 190 hp versions. O lo'o avanoa le vaega mulimuli i le pusa DSG-7 ma le 4Motion fa'a-uili uma (fa'atonu uma).

O ituaiga penisini sili atu ona malosi e laina mo le tulaga tutusa o le eletise e pei o le TDI, ma le 1.5 TSI engine ma le 150 hp ma le 2.0 TSI engine ma le 200 hp.

lagona i tua o le uili

I lenei faʻafesoʻotaʻi muamua, naʻo matou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le T-Roc Style 2.0 TDI (150hp) faʻatasi ma le 4Motion system ma le DSG-7 faʻapipiʻi lua pusa.

I totonu o le taulaga, o le Volkswagen T-Roc na tulaga ese mo le auala na ia taulimaina ai omoomo i luga o le auala i le laumua o Potukale. O le fa'amalologa e fa'afeiloa'i lelei fogafale leaga e aunoa ma le luluina tele o tagata o lo'o nofoia.

fou Volkswagen t-roc Potukale
T-Roc e taulimaina lelei fola leaga.

Na matou uia le alalaupapa 25 de Abril agaʻi i Palmela, lea na mafai ai ona matou faʻamaonia le mautu o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga i luga o le alatele. E ui lava i le maualuga o le kalave, o le mea moni e faapea o le T-Roc e tutusa ma le Golf.

Ona o le latalata tele mai o le Serra da Arrábida, sa le mafai ona matou tetee atu ma o atu i Portinho da Arrábida, faatasi ai ma timuga ma le matagi na faafeiloaia i matou. E le o ni tulaga lelei ia mo se suʻega malosi, ae na latou faʻatagaina i matou e faʻamaonia le agavaʻa o le 4Motion system i tulaga o le le lelei o le uu, lea e faia ai se eseesega. Na matou taufaalili i le taavale ma e le'i misia se malosi solofanua se tasi. O le taunuuga mulimuli o Cascais.

fou Volkswagen t-roc Potukale
I luga o le Winch.

I upu fa'alogo Volkswagen na faia foi ana meaaoga. E malu lelei le fale. I se faapuupuuga, e ui lava o se SUV, e amio e pei o se hatchback. E ui lava i lea, e tatau ona tatou aveina le faʻataʻitaʻiga o le taʻavale i luma e suʻe ai le "nines test".

Volkswagen T-Roc taugofie nai lo Golf

E pei ona ta’ua muamua, i le faaiuga o Novema e taunuu ai vaega muamua i luga o auala o le atunuu. O le lomiga sili ona taugofie e ofoina atu mo 23 275 euros (T-Roc 1.0 TSI 115hp). O se tau fa'atauva'a, e tusa ma le 1000 Euro e itiiti ifo nai lo le Tapolo ma le afi lava e tasi, ma o le T-Roc o lo'o i ai pea le Front Assist ma Lane Assist system e pei o tulaga masani, e le pei o le Golf.

E le gata i lea, i tulaga o meafaigaluega ma tau, o loʻo ia i matou le Style version. O lenei lomiga e faaopoopo ai mea e pei o le Adaptive Cruise Control, uili 17-inisi, Park Assist, Infotainment ma faiga faʻatautaia, ma isi. I le ta'aloga ta'aloga, o lo'o fa'amamafaina le amio, fa'aopoopo mea e pei o le ta'avale fa'afetaui.

Lisi meafaigaluega atoatoa

tau volkswagen T-roc portugal

O i latou e fiafia i le 115hp 1.6 TDI version e tatau ona faʻatali seʻia oʻo ia Mati. E pei o le 1.0 TSI version, o le T-Roc Diesel "base" version e sili atu le taugofie nai lo le Golf tutusa - o le eseesega e tusa ma le 800 euros. Mai ia Tesema o le a maua ai le afi 1.5 TSI ma le 150 hp (mo €31,032) , fa'apitoa e feso'ota'i ma le ta'aloga ta'aloga ma le DSG-7 pusa.

fou Volkswagen t-roc Potukale

Faitau atili