Scuderia Cameron Glickenhaus faʻamaonia le poloketi fou

Anonim

A maeʻa ona maua le faʻatagaga mo le tulaga maualalo o le gaosiga, lea o le a mafai ai e Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) ona gaosia e oʻo atu i le 325 taʻavale i le tausaga i le US, ua faʻaalia nei e le kamupani se teaser o le a le isi ana faʻataʻitaʻiga.

I se faʻasalalauga i luga o lana itulau facebook, SCG faʻaalia nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga o le a tau e tusa ma le 350 afe euros, e sili atu le "lelei" tau nai lo le SCG 003S, lea e latalata i le 2 miliona euros. E foliga mai, o le faʻataʻitaʻiga e leai se igoa o le a avea ma se taʻavale mama tele, faʻatasi ai ma le carbon fiber chassis, ma e tatau ona i ai se faʻatulagaga tutusa ma le McLaren F1 ma le BP23, i se isi faaupuga, e tolu nofoa.

Scuderia Cameron Glickenhaus

O le mana e tatau ona tusa ma le 650 hp, ma le 720 Nm o le malosi ma le mamafa o le 1100 kg. O lo’o fa’ailoa mai fo’i o le a mafai e tagata fa’atau oloa ona filifili mo le ono-saosaoa le fa’aaogaina o le tusi lesona, po’o le otometi fa’atasi ma foe sifi.

O ata e le o faʻaalia ai le tele o laina o le faʻataʻitaʻiga, ae fai mai le Motor Authority o le SCG fou e tatau ona musuia e se manatu tuai lea e iai le faatagaga a le SCG mo le toe faia.

O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻavae i luga o se manatu e sili atu i le 25 tausaga

E le o toe iai se "fa'ailoga" po'o fea manatu o le a i tua atu o lenei fa'ata'ita'iga fou. Ae ui i lea, ua uma ona lafoaʻi e le SCG se tasi o manatu sili ona foliga mai, o le Ferrari Modulo manatu, na maua mai Pininfarina i le 2014.

O ata e tolu na faʻaalia o loʻo faʻaalia ai se afi pito i tua, ma se sitaili e alu mai le tuai i le taimi nei.

Oka maua

E le o manino foi poo le a le laasaga o le a fausia ai lenei galuega fou, ae ua tali mai le kamupani i faamatalaga e faapea:

O le mea moni, ua mafai ona faia ni faʻaagaga mo le faʻataʻitaʻiga o le a fausia i le Iunaite Setete, ma o le a iai le faʻatagaina mo Amerika.

Na faaalia foi e le kamupani o loo faamoemoe e faia le tele o ituaiga o tauvaga, ma e pei ona talosagaina e tagata faatau, e oo lava i le talosagaina o i latou e fiafia i se tuuga po o auala auala e faafesootai ai. O le a le mea o lo'o e fa'atali?

Faitau atili