Speedtail. Ole McLaren aupito vave lea

Anonim

O LE McLaren O aso nei na faʻaalia ai lana faʻataʻitaʻiga fou, le Speedtail, ma e pei ona faia i le 25 tausaga talu ai ma le F1, na filifili le Woking brand e tatau ona tolu nofoa o lana faʻataʻitaʻiga.

O lea la, e pei o le McLaren F1 e nofo le avetaavale i le nofoa ogatotonu ae alu teisi le pasese i tua ma le itu.

Faatasi ai ma le gaosiga faʻatapulaʻaina i le 106 iunite ma se tau e tusa ma le 2 miliona euros (e le aofia ai lafoga poʻo faʻaopoopoga e pei o le faailoga faʻailoga ma le mataitusi o le faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina i se isi 18 carat faʻataʻitaʻiga) o le Speedtail o le McLaren sili ona faʻapitoa i aso nei. E mafai ona o'o i le 403 km/h ma o'o i le 0 i le 300 km/h i le na'o le 12.8 s, o le fa'ata'ita'iga sili ona vave a McLaren.

Ole totonu ole Speedtail e leai se mea e mana'omia mai so'o se va'a avanoa mai se ata tifaga fa'ata'ita'i, fa'atasi ai ma le va'alele o lo'o fa'ailogaina e le tele o pupuni pa'i e fausia ai. I luga aʻe o le ulu o le avetaʻavale (pei o vaalele), o loʻo i ai ni nai faʻatonuga faʻaletino o loʻo i ai i le taʻavale ma e pulea faamalama, o le afi amata ma e oʻo lava i le fesoasoani malosi o loʻo i ai i le Speedtail.

McLaren Speedtail

Futuristic totonu, aerodynamic fafo

Afai o totonu ole Speedtail e pei o se va'a va'a, o fafo e le mamao i tua i le lumana'i. O le mea lea, o le tino na faia i le alava kaponi na mamanuina ina ia pei o le aerodynamic pe a mafai ma mo lena mea na oʻo lava ina lafoaia faʻata masani masani i tua ae fiafia i ni mea pueata se lua.

Ae e leʻi muta ai iina le faʻailoga Peretania. Ina ia fesoasoani i le Speedtail "tipi" lelei le ea, na faia ai e McLaren le Velocity mode, lea e "natia" ai mea pueata i faitotoa ma lalo ifo o le taavale i le 35mm. O nei mea uma e fesoasoani e faʻaitiitia le toso aerodynamic ma faʻatagaina le Speedtail e oʻo atu i le maualuga maualuga o le 403 km / h.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae i totonu o le mataupu aerodynamic, na filifili McLaren e faʻapipiʻi le Speedtail i se pea o ailerons toe faʻaaogaina e fesoasoani uma e ausia ai le saoasaoa maualuga ma fesoasoani pe a taofi. O le mea e sili ona manaia e uiga i nei ailerons hydraulically actuated o le mea moni o latou o se vaega o le pito i tua, faʻafetai i le faʻaogaina o fibre carbon fetuutuunai.

McLaren Speedtail

O le a le afi e te fa'aogaina? Ose mealilo…

Ina ia mafai ona oʻo i le 403 km / h ma alu mai le 0 i le 300 km / h i le naʻo le 12.8 s aerodynamics e le lava, o lea e faʻaaogaina ai e McLaren se fofo faʻafefiloi e ola ai lana "Hyper-GT" fou. I le aotelega, o le tu'ufa'atasiga i le va o le afi afi ma le hybrid system e maua ai le 1050 hp, peita'i e le o fa'ailoa mai e le fa'ailoga po'o fea le afi o lo'o i lalo ole pona o le Speedtail.

O le mea sili e mafai ona matou faia o le taumatemate, ae o loʻo matou taulaʻi atu i le Speedtail's engine o se faʻataʻitaʻiga o le 4.0l ma le 800hp twin-turbo V8 na matou maua i luga o le McLaren Senna faʻatasi ma se faʻaoga faʻaoga faʻaogaina. , ae o le mea lenei, e pei ona matou fai atu ia te oe, na o la matou mate.

Ua leai se gaosiga

E ui lava i le tau faʻasaina mo tagata masani (ma e oʻo lava i nisi e le masani ai ...) o le 16 McLaren Speedtails ua uma ona umia uma, ma o le laki na mafai ona maua lenei faʻailoga o le pisinisi tau taavale e tatau ona amata mauaina i latou i le amataga. 2020.

McLaren Speedtail

Faitau atili