E le o Nivus. Ole kolosi fou ole Volkswagen e ta'ua ole Taigo

Anonim

Ina ua uma ona faʻamaonia o le Nivus - faʻalauiloa i Amerika i Saute ma Mekisiko - o loʻo oʻo mai foi i Europa, Volkswagen faatoa faʻaalia le igoa o lona "uso masaga" Europa: Volkswagen Taigo.

Fai mai le Volkswagen, o le Taigo o se koluse lea e tu'ufa'atasia ai le tulaga maualuga o le ta'avale ma se fa'ata'a'alo e sili atu le ta'aloga, coupe-style silhouette. O le a tuʻuina atu i le taumafanafana ma o le a faʻatau atu iina mulimuli ane i le 2021.

Ae i le taimi nei, o le Wolfsburg brand ua uma ona faʻaalia nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻataʻitaʻiga ma faʻamoemoeina ona laina i foliga o ni ata tusi se tolu.

Volkswagen Taigo

E le pei o le mea e tupu i le T-Roc, o loʻo gaosia i Potukale, i le fale gaosi Autoeuropa, o le Taigo fou o le a gaosia i tafatafa ane, i Sepania, i le Volkswagen's production unit i Pamplona, i le itumalo o Navarra. E le gata i lea, o le mea e gaosia ai Polo ma T-Cross, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa latalata ile Taigo.

I ata muamua o Taigo, e mafai ona faʻamaonia o le a avea lea ma se talosaga ma le tele o foliga tutusa ma Nivus. O loʻo faʻaalia lea i le mamanu o le grille pito i luma, vaevaeina i se laina chrome, e pei o le T-Cross, o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻasoa ai le saini malamalama i tua.

Volkswagen Taigo

Ae ui i lea, o le puipui puipui e foliga mai e sili atu le malosi i luga o le Taigo nai lo le Nivus, ae le o le taualuga o le taualuga, lea e sili atu taʻaloga taʻaloga i luga o le Taigo, pe afai e le o se ituaiga T-Cross ma le "ea" o le. coupe.

Na'o afi kesi

E le'i fa'ailoa mai e le Volkswagen le tele o afi e fa'aauupegaina ai le Taigo, ae ua uma ona fa'ailoa mai e na'o afi penisini o le a maua.

O lea e saogalemu le fai atu o lenei SUV laiti e tatau ona faʻaalia le 1.0 l TSI Evo afi fou ma le 95 hp poʻo le 110 hp, faʻapea foʻi ma le 1.5 lita poloka ma le 130 hp poʻo le 150 hp.

Volkswagen Taigo

"R" version i luga o le ala?

I ata o loʻo tuʻuina atu nei e Volkswagen, e mafai ona iloa ai le logo "R" i luga o le grille pito i luma, lea e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu e mafai e le Taigo ona maua se taʻaloga sili atu, e pei ona tupu i le T-Roc, ma le Tiguan ma le Tiguan. fa'atasi ai ma le Touareg - i le mea sili e tatau ona i ai se R Line version.

Ae e tatau ona tatou faʻatali mo lana faʻaaliga, i le taumafanafana, e suʻe ai pe faʻamaonia uma nei mea.

Faitau atili