O le SUV muamua taugofie a Mercedes-Maybach e sau i luma atu o le taimi

Anonim

E tutusa ma se isi tulaga o mea taugata, o le pito sili ona fa'atulafonoina i totonu o le Daimler catalog e faia lona amataga i le SUV ma le crossover vaega, ma se manatu, lea na faaigoa ai. Va'aiga Mercedes-Maybach Tulaga Tauleleia . Ma e fa'ailogaina i ona fua limafoa'i, o lo'o fa'amaualuga ai se mamanu pito i fafo na fa'aosofia e faleaiga a le fa'ailoga.

I totonu o le fale, o laina e sili atu le manatu nai lo fafo, faʻapitoa faʻatasi ma le maualuga ma le taugata. O lo'o fa'amamafaina fo'i le nofoa o le aveta'avale, o lo'o tu mai ai se uili e foliga mai i le lumana'i, i tua atu o lo'o i ai se fa'aleleia o le tele numera numera, fa'atasi ai ma mata e lua, ua uma ona fa'atau atu i nisi o laina Mercedes.

I totonu o se fale e leai ni fafie, faʻapea foʻi ma apamemea ma paʻu paʻu, o le mea mulimuli, i le paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻamamafaina foi e nofoa pito i tua, vavae ese e se faʻamafanafanaga agalelei, e oʻo lava i se seti lauti!

Va'aiga Mercedes-Maybach Tulaga Tauleleia

Va'aiga Mercedes-Maybach Tulaga Tauleleia

500 kilomita o le tutoʻatasi, ma le 750 hp o le mana

O se talosaga eletise 100%, o le Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury se seti o afi e fa ma le aofaiga atoa o le 750 hp , e mafai ona faʻamaonia le saoasaoa maualuga o le 250 km / h. O le tutoʻatasi, i le isi itu, e 500 kilomita, e tusa ai ma le taamilosaga faʻamaonia NEDC.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lenei SUV taugata, lea e ono faʻatupuina pe leai foi se faʻasologa o gaosiga, ua oʻo i le taimi e faʻatali ai. E mautinoa lava, afai e tupu lena mea, o le a avea le maketi a Asia ma mea e sili ona fiafia i ai, lea e sili atu ai le manaʻoga mo faleoloa taugofie ma SUVs. Faʻaaliga aloaʻia i le faʻaaliga a le Beijing Motor Show, lea e tatalaina ia Aperila 25th.

Va'aiga Mercedes-Maybach Tulaga Tauleleia

Va'aiga Mercedes-Maybach Tulaga Tauleleia

Faitau atili