O ata muamua o le Skoda Kodiaq fou

Anonim

O le Skoda Kodiaq, na faʻatulagaina mo le faʻaaliga i le isi Paris Motor Show, faʻailogaina le amataga o le gaosiga o Czech i le vaega SUV.

I ni nai vaiaso talu mai le tatalaina aloaia o lana SUV fou ua taʻua o Kodiaq, Skoda i aso nei na faʻalauiloa ai le meaʻai muamua. I le feagai ai ma tauvaga malosi, na atiina ae ai lenei faataitaiga fou ma le "taeao" i le mafaufau e tusa ai ma le faailoga Czech, o se tulaga o loo atagia i le tulaga maualuga infotainment sau mai le tupulaga lona lua o le Volkswagen Group's Modular Infotainment Matrix.

E le gata i lea, i totonu, versatility o le upu mataʻutia. O le mea moni, o se tasi o malosiaga sili o le Skoda Kodiaq o le a avea ma avanoa i luga o le vaa ma le maualuga o atopaʻu gafatia, aemaise lava i le fitu-nofoa eseese ma se laina faaopoopo o nofoa (gaugau).

O ata muamua o le Skoda Kodiaq fou 14678_1

VAAI FOI: Toyota Hilux: Ua uma ona matou aveina le 8th augatupulaga

E pei ona uma ona tatou alualu i luma, o le Skoda Kodiaq o le a maua i le tele o afi e lima: lua TDI (atonu 150 ma 190hp) ma tolu poloka penisini TSI (o le afi penisini sili ona malosi o le 2.0 TSI i le 180hp). I le tulaga o le felauaiga, o le a mafai ona filifili se ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona poʻo le DSG pipii lua, faʻaopoopo i le pito i luma poʻo le faʻaogaina o uili uma (naʻo luga ole afi sili ona malosi).

O le Skoda Kodiaq fou ua faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Setema 1st, ma le masina mulimuli ane, o le a iai i le Paris Motor Show. O le fa'alauiloaina mo le maketi i Europa ua fa'atulaga mo le amataga o le tausaga fou.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili