Na e iloa o le 60% o faʻalavelave tau taavale e mafua ona o le leaga o le vaai?

Anonim

E masani ona le amana'ia, e iai se sootaga vavalalata i le va o le va'ai maloloina ma le saogalemu i luga o auala. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Vision Impact Institute, 60% o fa'alavelave i luga o auala e feso'ota'i ma le leaga o le va'ai . E le gata i lea, e tusa ma le 23% o avetaavale e iai faʻafitauli o le vaʻai latou te le faʻaogaina tioata faʻasaʻo, ma faʻateleina ai le lamatiaga o se faʻalavelave.

Ina ia fesoasoani e faʻafetaui nei fuainumera, ua faipaaga Essilor ma le FIA (International Automobile Federation) e fausia ai se fuafuaga mo le saogalemu o auala i le lalolagi atoa. E ui lava i le malosi o le sootaga i le va o le vaʻaia lelei ma le saogalemu o auala, e leai se tulafono faʻatonutonu i le lalolagi atoa, o se tasi lea o faʻamoemoega o le faiga faapaaga.

E tusa ai ma faʻamatalaga na faʻaalia e le faiga faʻapaʻaga i le va o Essilor ma le FIA, 47% o le faitau aofaʻi o loʻo mafatia i faʻafitauli o le vaʻai, ma, i le tulaga oi latou e mafatia i faʻamaʻi faʻamaʻi, o loʻo i ai le 13% faʻaitiitia le numera o faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a maeʻa taotoga faʻasaʻo faʻatusatusa. i le numera o faʻalavelave faʻafuaseʻi na tutupu i le 12 masina aʻo leʻi faia le taotoga.

Initiatives foi i Potukale

Faatasi ai ma le faʻamoemoe e faʻateleina le saogalemu o auala i Potukale, o loʻo faʻatupuina e Essilor ni gaioiga. O lea, na auai i le "Crystal Wheel Trophy 2019" (lea e lagolagoina e le kamupani, lea na taʻua ai o le "Essilor Car of the Year/Crystal Wheel Trophy 2019"), faʻatinoina le tele o gaioiga mataʻituina ma tuʻuina atu fautuaga i le faʻaleleia o le vaʻai maloloina ma le saogalemu o le avetaʻavale. .

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le fa'amoemoega i tua atu o nei fuafuaga o le fesoasoani lea e fa'aitiitia le numera o fa'alavelave i Potukale. E tusa ai ma faʻamaumauga a le ANSR i le 2017, 510 tagata na maliliu i luga o auala Potukale i le aofaʻi e tusa ma le 130 afe faʻalavelave.

I le faʻaopoopoga i gaioiga suʻesuʻe na atiaʻe e Essilor, o le faiga faʻapaʻaga e manaʻomia ai foʻi le avetaʻavale ina ia faʻalogo lelei i lo latou soifua maloloina vaaia. O le faʻamoemoe o le aofia ai o sosaiete lautele, pulega ma tagata tomai faapitoa i le soifua maloloina ina ia iloa e avetaavale le lamatiaga o le le lelei o le vaʻai ma le manaʻomia o suʻesuʻega ma faʻasaʻoga e fai ma auala e faʻaitiitia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faitau atili