DRIFT i Pinhel. Ose manuia lofituina ma se faaaliga e le mafaagaloina

Anonim

E afe ma afe tagata. Sa i lalo o se tino tagata na talepeina faamaumauga i le "Drift Capital", le aai o Pinhel, o André Silva i le vasega Pro, Pedro Sousa i semi-Pro ma Hélder Neto i le amataga, na tulaʻi i nofoaga sili ona maualuga i luga o le pulelaa i totonu. vaega ta'itasi.

O aʻoaʻoga ma agavaʻa, lea e masani ona i ai le au maimoa mataʻina, ua uma ona fautua mai o avetaʻavale sili ona lelei o le suʻega muamua o le Portuguese Drift Championship, Diogo Correia ma Nelson Rocha, e tatau ona faʻaoga loloto i le feagai ai ma tauvaga malosi e taʻitaʻia e le talavou André Silva. (fa'alauiloa se BMW fou), e aunoa ma le fa'agaloina Filipe Vieira, Sérgio Gomes, João Gonçalves po'o Ermelindo Neto.

Faamautinoaga o se taua vavalalata

DRIFT i Pinhel. Ose manuia lofituina ma se faaaliga e le mafaagaloina 14842_1

O taua na faʻaalia ai o le tutusa na faʻaumatia e se André Silva musuia na manumalo ia Diogo Correia i le faaiuga, ma tuʻu ai Nelson Rocha i le 3 ma Filipe Vieira i le 4. E ui lava na sau o ia i Potukale e auai i le Ipu Faava o Malo (na faia i le po o le Aso Toonai), na sainia foi e Farani Sebastien Farbos mo le tuuga a Pinhel mo le Portuguese Drift Championship, ma faʻaalia lana vaega sili, e ui lava e aunoa ma se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i taunuuga.

O le le fiafia i le faaiuga o le vaiaso o Firmino Peixoto, o se avetaavale e mautu ana aitalafu ae o le paʻi atu i se isi avetaavale e vave aveesea ai o ia mai le fusuaga mo le pito i luma.

O Rui Pinto, le amepasa DRIFT i Pinhel, na le ausia ona avanoa ae na faafiafiaina le aofia i lana Nissan pick up. I le amataga na manumalo ai Hélder Neto, ma faamaonia ai le lelei o le faatinoga a Guilhabreu, ao Paulo Pereira na maeʻa i luma o Daniel Azevedo.

Va'ai le fa'ailoga ata (swipe):

DRIFT i Pinhel. Ose manuia lofituina ma se faaaliga e le mafaagaloina 14842_2

André Silva i se po o le mamalu

O le po o le Aso Toʻonaʻi na talimalo ai i le Ipu Faʻavaomalo ma o se tasi o lologa sili ona tele i totonu o fale gaosi oloa o Pinhel, lea e lauiloa foi o "Cidade Falcão".

DRIFT i Pinhel. Ose manuia lofituina ma se faaaliga e le mafaagaloina 14842_3

Ina ua uma ona iloa le ala, o taua na faʻatonuina le filifiliga o le sili ma André Silva na amata iinei e mamanuina se faaiuga o le vaiaso o le a tumau i lona manatua. Na manumalo o ia i le Ipu Faava-o-malo, toe fai ai le manumalo o le tausaga talu ai i le Iberian Drift Cup, ma manumalo ai Paulo Nunes, Sebastien Farbos ma Rui Pinto na agavaa i lena faasologa.

O le ipu a Daniel Saraiva, lea na faatuina e le Clube Escape Livre e tauia ai le Fair Play i le va o pailate, e faamamaluina ma manatua ai le Drift pailate i le itulagi lea na mou vave atu ma tuuina atu ia Vitor Dias.

Faʻamalieina faʻalapotopotoga i le manuia o Pinhel Drift

I le faaiuga, Rui Ventura, Peresitene o le Municipality o Pinhel, na faaalia lona faamalieina e ala i le taʻua o le " se peti manumalo mo Pinhel ma mo le teritori ma se mea tau taaloga ma le tamaoaiga mo le itumalo”.

DRIFT i Pinhel. Ose manuia lofituina ma se faaaliga e le mafaagaloina 14842_4

Luís Celínio, peresitene o Clube Escape Livre, vase lalo “ matou te mitamita i le avea ma tagata muamua e aumaia se tauvaga taʻavale mai le Portuguese siamupini i le itumalo. O le a faʻaauau pea ona matou galulue faʻatasi ma FPAK ma CAM, faʻalauiloaina o le siamupini, e faʻaleleia vaega uma faʻalapotopotoga.

Faitau atili