Ole Saphir Hypersport lea. O le Bugatti na mamanuina e Potukale

Anonim

Ina ua uma ona taumafai e "sefe" le mamanu a Tesla Cybertruck i ni nai masina talu ai, na galulue faʻatasi ai le tusitala Potukale o João Costa ma Diogo Gonçalves ma latou filifili faʻatasi e mamanuina Saphir Hypersport.

Fuafuaina mo Bugatti, o lenei taʻavale taʻaloga sili ona lelei o loʻo faʻaalia ai se mamanu faʻamalosi ma aulelei ua uma ona masani ai le ituaiga Molsheim.

E pei ona matou taʻu atu ia te oe, o ona tusitala o João Costa, Faʻatau oloa i le Ofisa o Fesoʻotaʻiga "Creation" ma Diogo Gonçalves, o se tamaititi aʻoga o Automobile Design i Coventry, UK ma, e pei ona e matauina, o latou o le petrolheads moni e lua.

Saphir Hypersport

Le mamanu a Saphir Hypersport

I le amataga, na faʻaumatia e le au Potukale ia pou "A", ua suia e se pou tutotonu, e tutusa ma mea e tupu i faʻataʻitaʻiga tauvaga.

O lo'o fa'amamafaina e le fa'a'aisa kaponi e fa'asolo i luga o le tino atoa, vaevae le taualuga panoramic i ni vaega tutusa se lua, o lenei pou tutotonu o lo'o fa'amauina ai fo'i lau vili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I luma, faʻaopoopo i le "L"-foliga LED, o le grille (lea e le gata o laina e faʻamalamalamaina ai le pito i luma o le ea e pei o le pulou) ma le suia o le faʻailoga masani Bugatti oval mo le "B" tu. fafo.”, lapoa.

I le pito i tua o loʻo i ai se mea faʻaleagaina e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua e faʻaalia i luga aʻe o le moli i tua.

Saphir Hypersport

Faatasi ai ma le tele o le faʻaogaina o le carbon ma le anodized bronze, ua faʻaumatia e Saphir Hypersport faʻata masani e fiafia i mea pueata o loʻo fausia i totonu o lau kaponi, lea e fanau mai i lalo ole mata matagi.

O le faʻaaogaina o lenei fofo na mafua ona o popolega aerodynamic ma mafai ai ona faʻaitiitia le pisa i le saoasaoa maualuga.

E taulia fa'amatalaga uma

E pei ona faʻamoemoeina, a manatu o lenei poloketi na fuafuaina mo Bugatti, e leai se faʻamatalaga na tuʻuina i avanoa.

O faʻamaoniga o lenei mea o uili faʻapipiʻiina (faʻatulagaina e tuʻuina atu le malosi) ma e oʻo lava ... le lanu filifilia.

E tusa ai ma le tusitala o Saphir Hypersport, o le lanu apamemea o loʻo i ai i le tele o faʻamatalaga e mafai ai ona "faʻaleleia le geometry o le taʻavale, faʻapea foʻi ma faʻamaonia ai le eseesega o mea, e pei o le metallic ma carbon details, lea, i lo matou manatu, e fetaui lelei" .

Ma o oe, e te manatu e tatau ona tuʻuina atu e Bugatti lenei duo Potukale se faʻaili pe a oʻo i le taimi e mamanuina ai le isi faʻataʻitaʻiga? Tu'u mai lou manatu ile pusa fa'amatalaga.

Faitau atili