Tavascan o lo'o fa'atalitali i le lumana'i eletise a le CUPRA

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia i le tele o faʻataʻitaʻiga (afai e te manatua na manatu o le a le isi CUPRA Leon), na faʻaalia mulimuli ane le faʻataʻitaʻiga lata mai o le CUPRA.

Fa'aigoa Tavascan, o le manatu fou o le CUPRA o lo'o i ai se fa'amaoniga mautinoa i le Frankfurt Motor Show ma, pei o lona "uso", o le Formentor, o lo'o fa'aalia ai se foliga fou, fa'amaonia ai o le CUPRA o lo'o fa'atupula'ia le mamao mai le SEAT i upu fa'apitoa.

Faʻavaeina faʻavae i luga o le MEB platform, o le Tavascan o loʻo tuʻuina atu ia lava o se 100% eletise SUV-Coupé, faʻapipiʻiina o ia lava i totonu o se maketi maketi (le eletise SUV-Coupé) lea, e tusa ai ma le CUPRA, e tatau ona tupu i le 15% i le tausaga.

CUPRA Tavascan

Fa'ata'ita'iga fou, sitaili fou

A o vaʻavaʻai i Formentor e mafai lava ona iloa nisi elemene faʻalelei e le faʻafitia le amataga o le SEAT (e taʻua o le grille), e le tupu foi lea mea i Tavascan.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea moni o le 100% eletise o lona uiga e leʻi ofoina atu e le CUPRA se meaʻai masani i le Tavascan, faʻatasi ai ma le mea mulimuli na maua naʻo se tamaʻi frieze e faʻapipiʻi i moli ma le mea e aliali mai ai le upu "CUPRA".

CUPRA Tavascan 2019

I le pito i tua, o le faʻailoga e alu i le pa moli e sopoia le faitotoa pito i tua atoa ma le mea e aliali mai ai le logo logo. I fafo foi, o le SUV-Coupé silhouette ma le lapopoa 22" uili e tu i fafo.

CUPRA Tavascan

Ae mo totonu, ina ua uma ona vaʻaia se vaega i totonu o se teaser, ua faʻamaonia le tautinoga malosi faʻatekonolosi, faʻatasi ai ma faʻailoga autu o le 12.3" meafaifaʻaili numera ma le 13" mata tutotonu e mafai ona faʻanofo i luma o le pasese. .

CUPRA Tavascan

E le vaivai le mana

E pei ona e faʻamoemoeina, ona o se faʻataʻitaʻiga eletise mai se faʻailoga a le Volkswagen Group, o le CUPRA Tavascan na faʻavaeina i luga o le MEB platform, tutusa ma le ID.3.

Faʻapipiʻiina i afi eletise e lua (tasi i luma ma le tasi i tua), o le Tavascan o loʻo i ai le 306 hp (225 kW) o le mana, o se tau, e tusa ai ma le CUPRA, faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le 0 i le 100 km / h i le 6. .5s.

CUPRA Tavascan
Faʻapipiʻiina i afi eletise e lua, o le Tavascan e mafai ona faimalaga i le 450 kilomita i luga o le totogi e tasi.

O le faʻamalosia o masini e lua o se maʻa e 77 kWh le malosi e mafai ai ona maua le 450 km, lea ua uma ona tusa ai ma le taamilosaga WLTP.

Mo le taimi nei, e le o taʻu mai e le CUPRA ni aso mo le faʻalauiloaina o Tavascan (e leʻo faʻaalia foi pe o le a), ae e le faigata ona vaʻai o se mataupu o le taimi aʻo leʻi avea ma faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Faitau atili