Renault Twingo RS: O le "pocket-rocket" o loʻo faʻatali e tagata uma

Anonim

Na toe manaʻo le Designer X-Tomi e faʻasoa lana vaʻaiga i le lumanaʻi i le lalolagi. O le taimi lea e uiga i se fa'ata'ita'iga Renault Twingo RS.

O afi i tua, uili tua, mama mama ma se afi vave. O mea ia e fa o lo'o avanoa mo Renault Sport e fa'atupu ai se fa'ata'ita'iga Renault Twingo RS. E manino lenei mea, pe a fai o le pulega o le Farani faʻailoga e tuʻuina atu le "malamalama lanumeamata" i se poloketi o lenei natura.

Talu ona tuʻuina atu, o le Renault Twingo fou, faʻafetai i ona fale faʻapitoa, ua faʻatupuina ai le tele o faʻamoemoega i tagata lautele. Aemaise lava mo i latou e fiafia e fiafia i se taʻavale ma faʻamaonia faʻamalosi lelei. Ole fa'aliliuga RS ole a fa'apenei, ole aisa ile keke! Le tutusa o se suli faaleagaga i le tuai ma le le mautonu Renault 5 Turbo, e mafai ona e mafaufauina?

Ina ia fesoasoani ia i matou e tuʻuina atu le saolotoga i o matou mafaufauga, na faia e le tagata mamanu X-Tomi - e pei o lana masani - ae o se isi ata numera o le Renault Twingo RS. Matou te faʻamoemoe o le Farani faʻailoga e tuʻuina atu ona mata i luga o nei ata ma filifili, i le mea moni, e alu i luma ma le gaosiga o lenei taga moni o aso nei.

Ata: X-Tomi

Faitau atili