Amata malulu. O le a le mealilo mata'utia o lo'o natia e le BMW M850i xDrive fou?

Anonim

Le fou BMW 8 fa'asologa natia se auiliiliga, e mafai ona tatou fai atu, ofo. Mo le tele o tagata BMW, e le o se mea fou le vaʻai i le maualuga o le suauʻu, e oʻo lava i luga o le komepiuta i luga o le laupapa - o le tele o latou afi ua tuʻuina atu i le "tuai" suauʻu dipstick, ae faʻaoga i se faasologa o masini.

Masalo e le manaʻo le BMW i ana tagata faʻatau, oi latou e naunau e totogi le tele o le fiasefulu afe o euros, pe a le sili atu, mo ana faʻataʻitaʻiga, e faʻapalapalaina o latou lima i lenei galuega faigofie.

Ae ui i lea, e ui i le tulaga maualuga o le Series 8, ma le M850i xDrive version, o lona 4.4l, 530hp twin-turbo V8 (N63) na aumai faʻatasi ai ... o se suauʻu suauʻu.

BMW M850i xDrive suau'u dipstick
Faʻamaoniga o le suauʻu dipstick ua toe foʻi i le V8 (N63) o le BMW 850i xDrive

Aiseā ua toe foʻi ai i se vaifofo “muamua”? Matou te le iloa, ae o le matou faʻafeiloaʻi lea i le suauʻu suauʻu: toe foʻi mai.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili