"Na matou mauaina" le BMW M8 fou i suʻega i le Nürburgring

Anonim

O le BMW 8 Series na faʻaalia i le toeitiiti atoa le tausaga talu ai ma talu mai lena taimi ua matou vaʻaia ai le tele o suiga ua faʻaalia. I le faaiuga o le tausaga talu ai na matou iloa ai le 8 Series Cabrio, ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoe i le Gran Coupé fa-faitotoa faʻaaliga ua uma ona faʻaalia. Ae ui i lea, atonu o le mea fou BMW M8 le mea e maua ai le tele o faʻamoemoega.

BMW na sauni e faʻamaonia o le ai ai se M8, faʻaalia, i le tausaga talu ai, se faasologa o ata "spy" o le faʻataʻitaʻiga i le atinaʻe i le Estoril Autodrome.

I le taimi nei, afa tausaga mulimuli ane, o le BMW M8 i le lumanaʻi ua "puʻeina" e Bruno Dias, i le Nürburgring circuit, le "seoli lanumeamata", i se isi vaega o lona atinaʻe.

BMW M8 ata-sipai

BMW M8, o le a le mea e faʻamoemoeina

O numera faʻamaonia i luga o le mana poʻo le faʻatinoga e leʻi faʻalauteleina, ae o le mea e mafai ona matou faʻamaonia o le M8 fou o le a faʻaaogaina le "loto" tutusa ma le M5, o lona uiga, se masaga turbo V8 ma 4.4 l gafatia . I le M5 Competition, o le malosi o le V8 na tulaʻi mai le 600 hp i le 625 hp, o lea e faʻamoemoeina ai o le M8 o le a tutusa ma lenei tau.

O le mea e malie ai, ua uma ona tuʻuina atu e le M le faʻaaogaina ma le CO2 faʻamalama o lana fuʻa fou: 10.7 i le 10.8 l / 100km ma le 243 i le 246 g / km - faʻamuamua ...

O le latalata i le M5 o loʻo faʻaauau pea i filifiliga o totoe mo meafaigaluega M8. E valu-saosaoa M Steptronic fa'aliliuina otometi ma M xDrive faiga e fa'aoso ai le faitau selau o solofanua i luga o le asphalt. E pei o le M5, o le BMW M8 o le ai ai foi le 2WD (two-wheel drive) mode - lelei mo le talepeina o paʻu - lafoina uma solofanua i le axle tua.

BMW M8 ata-sipai

O le mea ua uma ona tatou iloa o le M8 fou o le a faʻaalia ai le M Servotronic electromechanical steering ma, i le filifiliga, faʻatasi ai ma taofi carbon-ceramic, lea e mafai ona matauina i tua o le 19" uili masani poʻo le filifiliga 20" uili.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mulimuli ane, e ui lava o loʻo matou vaʻavaʻai i le coupé, o le BMW M8 Cabrio ma M8 Gran Coupé o le a maua mulimuli ane. O mea uma lava e faʻasino i le faʻasalalauga lautele o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le isi Frankfurt Motor Show, ia Setema.

Faitau atili