Amata malulu. Aventador SVJ. O povi ita e fai ai se… solofanua?!

Anonim

O le taimi lava e sili ona televave le gaosiga o taavale i luga o le Nürburgring (e ui i lea na leiloa le igoa i le Porsche 911 GT2 RS), o le Lamborghini Aventador SVJ faaauau pea ona faagaeetia. O le taimi lea e le'o i luga o le tala fa'asolopito a Siamani, ae i luga o se ta'avale toso e sili atu ona tauagafau (ae le itiiti ifo le fiafia) Amerika i Matu.

I le tepa muamua atonu tatou te manatu o le nofoaga o le Aventador SVJ e le oi luga o se toso fasimea lea tatou te masani ai e vaʻai i faʻataʻitaʻiga pei o le Chevrolet Camaro. Ae ui i lea, ina ua uma ona matamata i le vitio matou te aumaia ia te oe i le asō, na faamalosia i matou e toe mafaufau i lenei faʻataʻitaʻiga atoa ma iloa o le Aventador SVJ e le o se iʻa i fafo o le vai i lena siosiomaga.

E pei ona mafai ona e vaʻai i le vitio, e foliga mai e le lava le malosi V12 o le 770 hp ma le 720 Nm mai le SVJ Aventador lea e iu lava ina faia se (matua) laitiiti maso taavale-faiga solofanua laitiiti - ae ui i lea, o loʻo mamao lava mai le faʻamataʻu o le lalolagi mo se uili mo se gaosiga o taavale, lea e foliga mai e saogalemu ma le Dodge Demon.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili