O le Koenigsegg Regera na setiina se faamaumauga mo le… Koenigsegg Agera RS

Anonim

Leai, e leʻi mafai lava e Koenigsegg ona faʻafetaui Bugatti ma vaʻai i se tasi o ana faʻataʻitaʻiga e sili atu i le 300 mph (483 km / h), ae e le o lona uiga o le Swedish brand e leai se mafuaaga e faʻamanatu ai e pei ona faʻamaonia e le tala fou na ausia e le Tulafono.

O le faʻamaumauga o loʻo fesiligia ua uma ona avea ma Koenigsegg ma e faʻatatau i le fuaina o le stratospheric o 0-400-0 km / h, o le muamua, na ausia e le Agera RS i Nevada, na faʻamauina i le 33.29s ma na ausia i le 2017.

Ae ui i lea, e faʻaalia ai o le Regera e oʻo i tusi taʻavale a le ituaiga, na filifili ai Koenigsegg e taumafai e taia lana faamaumauga. Ina ia faia lenei mea, na ia tuuina atu i lana avetaavale suʻega, Sonny Persson, ma ave i le malae vaalele i Råda, Suetena.

O le iʻuga (lea e mafai ona e vaʻaia i le vitio o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga) o se isi faʻamaumauga mo le Swedish brand, ma Regera faʻatautaia e faʻaalu le 2 sekone mai le taimi na ausia e Agera RS i le faʻamaumauga muamua.

Koenigsegg Regera faamaumauga
Christian von Koenigsegg ma le aveta'avale su'ega a le ituaiga, Sonny Persson, fa'atasi ma le fa'amaumauga o Regera.

I le aofaʻi, o le Regera, faʻapipiʻiina i le twin-turbo V8, tolu afi eletise ma le 1500 hp o le mana, faʻamaeʻaina 0-400-0 km / h i le na o le 31.49s ma matou te le manaʻo e mafaufauina le malosi o le G. Koenigsegg su'ega pailate sa i totonu. mataupu pe a taofi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le vaevaeina o faamaumauga, ua faailoa mai ai e Koenigsegg na ave e le Regera le 22.87s e alu ai mai le 0 i le 400 km / h, ae o le alu mai le 400 km / h i le taofi atoa na o le 8.62s. Faatasi ai ma se isi faamaumauga i totonu o lana taga, pau lava le mea o loʻo totoe o le fesili ia Koenigsegg poʻo afea e auai ai i le vaega 300 mph (e tusa ma le 483 km / h).

Faitau atili