Porsche Cayman GT4 RS faʻamaonia faʻafuaseʻi?

Anonim

O le Porsche Cayman GT4 RS e mafai ona avea ma mea moni. O le Porsche Center Brisbane, Ausetalia, na faʻapipiʻiina se faʻasalalauga Instagram, lea ua faʻauʻuina talu mai lena taimi, faʻaosoosoina tagata fiafia i le masini fou mai le faʻailoga Siamani.

Oi! O se fa'aletonu tele ma le matagofie i le vaega a Ausetalia. O le amataga o le tausaga ua fua tele i tala e uiga i se RS version o le Porsche Cayman GT4. O lenei faʻasalalauga Instagram e faʻamalosia ai na faʻaataataga.

Aloaia e leai lava se faʻamaoniga, pe a tupu o le Cayman GT4 RS o le a faʻapipiʻiina i se faʻamatalaga sili atu o loʻo i ai o le 4.0 faʻafeagai ono-silinder o le Porsche 911 GT3 RS. Manatua o le GT3 RS e maua mai le 500 hp i le 8250 rpm mai lenei afi, mo le mamafa e itiiti ifo i le 1500 kg.

Porsche Cayman GT4 Instagram

O le Cayman GT4 e tusa ma le 70 kilokalama mama nai lo le GT3 RS. Mo le faʻamoemoe o le faʻatumauina o le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga i Porsche, o loʻo faʻamoemoeina o nai solofanua e toʻasefulu lua o le a vavaeeseina le Cayman mai le 911. O le Cayman GT4, faʻatasi ai ma le 6-speed manual transmission, o se faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ma le naunautai e tagata uma, ma le manaʻoga. e matua'i mamao lava le mana'oga.

FESOASOANI: Porsche 911 (tupulaga 992) ua uma ona taʻalo i le kiona

I le isi Geneva Motor Show, o le a tuʻuina atu e Porsche se faʻafouina 911 GT3 e toe faʻafeiloaʻi ai le pusa tusi lesona. Mata e iai nisi fa'ate'ia mai Porsche?

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili