SUV savaliga (tumau) e aunoa ma se tetee i le 2020

Anonim

SUVs fou ma crossovers o le a le misi i le 2020, ona o le manuia manuia o loʻo iloa pea e lenei ituaiga faʻataʻitaʻiga. O le mea moni e faapea, e ui ina faitioina e nisi, ae ua faamemelo i latou e le toatele o isi - ua pei i latou o le "popcorn i le fale tifaga" o le maketi o taavale a le lalolagi.

O taunuuga ua uma ona lagonaina. Minivans ua toetoe lava fa'asalaina i le faʻaumatia, faʻatau atu o sedans ma veni o loʻo afaina tele, ma e oʻo lava i taʻavale masani (lua voluma) ua amata ona tete i lo latou manuia.

Ia i ai i le vaega sili ona tauva B-SUV, i talosaga taugata moni, e aofia ai talosaga tatou te taʻua "mama ma faigata", e leai se leai o se eseesega ma le tele o SUVs fou o le a taunuu i le 2020.

Compacts, o le galu lona lua

O le "taua" o le mea lea o le a tatou faia i le 2020 i B-SUV. O le "mamafa mamafa" i le vaega na faʻaalia ai le lona lua o augatupulaga ma latou faʻatupulaia uma, ofoina atu le tele o avanoa, faʻamafanafanaga ma le atamai.

O le Nissan Juke, le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tatou "tuuaia" o le amataina o lenei fiva mo SUV laiti, ua uma ona faʻatau atu ma o le a avea ma se tasi o faʻataʻitaʻiga o le 2020. Ae, e foliga mai, i totonu o Farani o le a tatou vaʻai i le ta'aloga mo le maualuga o le vaega i le isi tausaga.

O le Peugeot fou 2008 e le mafai ona sili atu ona ese mai lona muamua ma e sili atu ona saunia nai lo se isi lava taimi e gaoia le taʻimua i le vaega mai le Renault Captur lea, faʻafuaseʻi, na maua ai foi se tupulaga fou.

Peugeot 2008 2020

Ae e iai isi mea. Ole vaega ole B-SUV fa'atauva tele na manumalo i ni talosaga fou se lua atonu o lo'o i ai pea se tala i le tauiviga mo le ta'ita'iga. O le Ford Puma o loʻo faʻailogaina le toe foʻi mai o se igoa mai isi taimi, ae o le taimi nei ma le "faiga faʻalelei", ma o le Skoda Kamiq e leʻi tupu muamua e auai i le "tausoga" SEAT Arona ma Volkswagen T-Cross i le maketi.

Ford Puma 2019

Ford Puma

Mulimuli ane, i le 2020 o le Opel Mokka X, o se faʻataʻitaʻiga ma se galuega manuia i Europa ae toetoe a le iloa i Potukale, o le ai ai se augatupulaga lona lua. E pei o le Corsa fou, o le a faʻaaogaina le PSA group's CMP platform, o le mea lea e tatau ai ona faʻamoemoe o le ai ai ni eletise eletise. Vaʻai, o mea uma e faʻasino i le faʻaosofiaina e le GT X manatu.

2018 Opel GT X Fa'ata'ita'iga
Opel GT X Fa'ata'ita'iga

SUV Compact: filifiliga mo tofo uma

Puleaina mo le tele o tausaga e le Nissan Qashqai, o le vaega C-SUV ua vaʻaia le fusuaga mo lana taʻitaʻiga i taimi talu ai nei - o le Volkswagen Tiguan na mafua ai le faʻamataʻu - ma o se fusuaga e faʻamoemoe e faʻaauau i le 2020.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma o le mea moni lava i le Nissan Qashqai tatou te amata ai, ona o loʻo i ai se avanoa malosi e mafai ai ona tatou iloa lona tolu o augatupulaga aʻo leʻi maeʻa le 2020. Fa'aosofia e le manatu IMQ, ma le mafaufau i le tauvaga o le a o'o mai, masalo e sili atu le vave o'o mai nai lo le mulimuli ane, ia tumau le talafeagai.

Nissan IMQ manatu
Nissan IMQ

E ui o le tele o tala fou ua uma ona tatou iloa, o le mea moni e na o le 2020 e oʻo mai ia i tatou. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili o lenei mea o le Volkswagen T-Roc Cabriolet mataʻina, o se faʻataʻitaʻiga, e ui lava ua uma ona faʻatau atu i nisi maketi, na o le taunuu mai. i Potukale i le tausaga - o le a na o le Volkswagen liliu mai mo tausaga a sau (!).

Volkswagen T-Roc Convertible

I le 2020, o le a matou mauaina foi i luga o la matou maketi le Ford Kuga fou, lea e aumaia ai fofo faʻafefiloi mo tofo uma, ma le Mercedes-Benz GLA, lea i lenei augatupulaga ua lafoaia se sitaili crossover e fiafia i se mea e sili atu ona iloa o se SUV.

Ford Kuga

Ford Kuga.

E lua isi tala fou i le ala. O le Hyundai Tucson fou, lea e folafola mai ai se mamanu sili atu ona mata'utia, ma le Alfa Romeo Tonale ua leva ona fa'atalitali.

I le ta’ua ai, e moni o lona taunu’u mai i luga o le maketi e na’o le 2021 ua fa’atulaga, ae foliga mai e tatau lava ona tatou iloa i le isi tausaga. O le mea lea pe afai o le tuʻufaʻatasiga i le va o le FCA ma le PSA e le oʻo atu ai i le tolopoina o lona faʻalauiloaina ina ia mafai ona faʻavae i luga o se faʻavae o le vaega PSA.

Alfa Romeo Tonale

O le a le misi le avanoa ma le taugata

I totonu o SUVs fou o le a mafai ona tatou mauaina i le 2020, o loʻo i ai nisi o le a tulaga ese, sili atu, mo lo latou avanoa ma e oʻo lava i le taugata. Ua uma ona matou taʻua le Ford Explorer tele, i le hybrid novelties mo le 2020, ae a oʻo mai i le SUV tele, o le a sili atu a matou mea fou.

Le Kia Sorento, Nissan X-Trail ma Mitsubishi Outlander o le a iai ni augatupulaga fou mo le tausaga. Ma i totonu o se resitala e sili atu ona faʻavae i luga o sitaili, o le Mercedes-Benz GLE Coupé ua uma ona faʻaalia e sau ia i matou.

Mercedes-Maybach GLS 2020

O le alu atu i le stratosphere o le lalolagi SUV, Mercedes-Maybach o le ai ai lona lava igoa talosaga, faatasi ai ma lona faʻamatalaga o le Mercedes-Benz GLS ua leva. O le isi tagata fou i le lalolagi SUV o Aston Martin, lea o le a faʻalauiloaina le DBX i luga o le maketi, o lona faʻamatalaga o le faʻatau sili atu ona faʻatau atu i luga o le maketi - o se faʻataʻitaʻiga lea e nofo ai le tele o le faʻaogaina o le ituaiga mo le lumanaʻi.

Aston Martin DBX 2020

Aston Martin DBX

Seia oo i le iuga o le lalolagi… ma tala atu

Mulimuli ane, i le 2020 o le a tatou vaʻaia ai ni talosaga se lua o loʻo i luga o le maketi o loʻo tumau i le faʻamaoni i mataupu faavae o faʻataʻitaʻiga na mafua ai SUVs: jeeps. O le mea muamua e le o se SUV, ae o se pikiapu. O le Jeep Gladiator e sili atu nai lo na o le pikiina o le Wrangler, ma ua uma ona lauiloa i le US. Ae ui i lea, e naʻo le 2020 e oʻo mai ia i matou, faʻatau i Europa ma se masini V6 Diesel.

Sipi Gladiator

Matou te tuua mo le faaiuga se mamafa fou: le Land Rover Defender fou. O se mata'ina moni i le tala faasolopito o fafo-auala ma le ituaiga Peretania, na lafoaia e le Defender fou le chassis stringer, ae e le'i aveesea lona gafatia. E aunoa ma se masalosalo o se tasi o tala fou e lavea i le maketi i le 2020.

Land Rover Defender 2019

Ou te fia iloa uma taavale fou mo le 2020

Faitau atili