Vitio: E fa'apei le su'ega lelei o le Mercedes-Benz 190 (W201).

Anonim

E fia iloa pe na fa'apefea ona faia su'ega i le Mercedes-Benz 190 (W201)?

O le 1983 lea na fa'alauiloa ai e Mercedes-Benz se saloon na fa'atumauina uiga lelei uma o ta'avale taugata, ae fa'atasi ai ma le tele o fua. Fa'amata'u sa'o e le BMW's 3 series (E21), na iloa ai e le fa'ailoga Siamani - i le taimi tonu lava - o se ta'avale la'ititi ae tutusa lelei e fetaui lelei ma mea e fiafia i ai tagata fa'atau.

O le Mercedes-Benz 190 (W201) o lona uiga o le suiga o le 180 ° i le Daimler brand. O le "pepe-mercedes" e pei ona taʻua i lena taimi, tuʻuina atu i le tele o fua ma le chrome faʻaalia na faʻailogaina le foafoaga a Mercedes-Benz. I le faaopoopo atu i le gagana fou, sa i ai nisi o tulaga paionia: o le taavale muamua lea i le vaega na faʻaogaina le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga tele i le axle tua ma McPherson suspension i luma.

Ina ia faatumauina le taua o le mafanafana, faʻamaoni, tu masani ma ata, o le Mercedes-Benz 190E na faʻataʻitaʻiina i suʻega tumau eseese e faʻamautinoa ai e le afaina ai soʻo se tulaga taua. Mo le tolu vaiaso, na faia ai suʻega i luga o le teteʻe o nofoa, tatala ma tapunia faitotoa (100,000 taamilosaga, ma faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina o le 190E i aso uma i le taimi o le aoga o le taʻavale), atopaʻu, pulou, faʻamalologa ... O le Mercedes-Benz 190E. na oʻo lava ina tuʻuina atu i suʻega o le tau, faʻatasi ai ma thermometers e fua ai le vevela e amata mai i le taumalulu i le Arctic e oʻo i le taumafanafana i Amareleja - afai e te leʻi asia lenei fanua i Alentejo, faʻaaoga nei aua o le taumafanafana e le mo tagata uma.

Faitau atili