Mercedes-Benz Generation EQ o loʻo faʻamoemoeina le eletise muamua a le ituaiga

Anonim

Tupulaga EQ. O le igoa lena o le Mercedes-Benz prototype fou, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina le faʻataʻitaʻiga eletise i le lumanaʻi o le Stuttgart brand. E le pei o isi ituaiga, na filifili Mercedes-Benz e amata i faʻataʻitaʻiga e leai se faʻamalama ma se SUV, o le vaega sili ona lauiloa i aso nei. Ma afai i totonu o lenei mataupu na taʻalo saogalemu le ituaiga Siamani, pe a oʻo mai i le mamanu Mercedes-Benz taumafai e atiina ae se foliga fou ma tulaga ese.

O le Mercedes-Benz Generation EQ o lo'o fa'aaogaina se tino pipii i le siliva lea e ta'ua e le igoa o le Alubeam Silver, lea o le fa'ailoga autu o le pito i luma ma se saini malamalama i le lumana'i e tatau ona avea ma vaega o le gaosiga. O le isi mea fou o le 'au o le faitoto'a ma fa'ata pito, po'o le le lava.

O lona matagofie e mafua ona o le toe fa'aliliuina o la tatou filosofia mamanu ma laina tu'inanau. O le faʻamoemoe o le fatuina o se avant-garde, faʻaonapo nei ma tulaga ese. O le mamanu o lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻaititia i mea taua, ae ua uma ona faʻaalia se alualu i luma manaia.

Gorden Wagener, Ulu o le Matagaluega Design i Daimler

Mercedes-Benz Tupulaga EQ

O le fale, i le isi itu, e tulaga ese mo lona foliga mai i le lumanaʻi ma le laʻititi. Mo le lelei o le faʻatinoga, o le tele o galuega e faʻatatau i luga o le meafaifaʻaili, lea e aofia ai le 24″ touchscreen (faʻatasi ai ma le faʻaogaina fou mai le Nokia), ma luga o le mata lona lua i le nofoaga tutotonu. O tekinolosi faʻaonaponei e faʻalautele atu foʻi i faitotoʻa, lea e toe faia ai ata puʻeina e ala i mea puʻe ata (lea e sui ai faʻata i tua), o le uili (lea e aofia ai ni tamai mata OLED e lua) ma e oʻo lava i pedals - vaʻai. faletusi i lalo.

O le Mercedes-Benz Generation EQ e fa'aaogaina afi eletise se lua - tasi i luga o au ta'itasi - ma le 408 hp o le mana tu'ufa'atasi ma le 700 Nm o le malosi. E tusa ai ma le faʻailoga, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le taʻavale uma (e pei o tulaga masani), o le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h e ausia i lalo ifo o le 5s, ae o le tutoʻatasi o le 500 km, faʻafetai i le lithium-ion batini (na atiina ae i totonu. e le faʻailoga) faʻatasi ai ma le malosi o le 70 kWh. O le isi mea fou o le faʻaogaina o tekonolosi (ata o loʻo i luga), o se fofo faʻafefe uaealesi o le a faʻaalia i le isi faʻasologa o le Mercedes-Benz S-Class (facelift).

O le gaosiga o le gaosiga o le Generation EQ Concept ua naʻo le faʻatulagaina mo le 2019 - aʻo leʻi faʻalauiloaina se fale eletise. O le a fausia uma i lalo o le fausaga fou (EVA) ma e faʻamoemoe e faʻalauiloa e ala i le Mercedes-Benz eletise eletise sub-brand.

Mercedes-Benz Tupulaga EQ

Faitau atili