O le lumana'i totonu ole Lexus UX Concept fou

Anonim

O le Lexus UX Concept o loʻo faʻamoemoeina le mea o le a avea ma SUV faʻapipiʻi faʻapitoa i le lumanaʻi o le ituaiga Iapani.

I le maeʻa ai o le lua vaiaso talu ai na faʻaalia ai foliga vaaia o le UX Concept - lea e mafai ona e vaʻaia iinei - ua oʻo i le taimi e faʻaalia ai e Lexus totonu o lana faʻataʻitaʻiga fou, faʻavaeina o se "tolu-dimensional human-machine interface". E pei ona faʻamoemoeina, o laina i le lumanaʻi ma tekinolosi e le masalomia o le malosi, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i luga o lau "opeopea" i totonu o le mea faigaluega.

O le fa'amafanafanaga totonugalemu o lo'o fa'aalia ai se fausaga iloga i totonu o fa'amaumauga e feso'ota'i ma le tau ma faiga fa'afiafiaga o lo'o fa'ata'oto fa'atasi, e va'aia e le gata i le aveta'avale ae fa'apea fo'i le pasese. O fa'atonuga uma e fa'aeletise, fa'afale i totonu o tapuni manino. Fa'amau? E leʻi vaʻaia foʻi i latou ...

FESOASOANI: Lexus LC 500h: fa'amatalaga uma o le hybrid coupé

E ui lava i nei tekinolosi uma, e tusa ai ma le Lexus, o le fale e le leiloa lona aoga. "O la matou misiona o le fatuina lea o se ituaiga fou o crossover compact, o se taavale e mafai ona fatuina se mea tulaga ese mai le vaaiga a le tagata faatau. O se mea fou, tolu-dimensional ma fa'atofu atoatoa", o le tala lea a Stephan Rasmussen, e nafa ma le vaega o mamanu Europa (ED2). O le UX Concept fou o le a avea ma ata faʻaalia i luga o le tulaga o Lexus i le Paris Motor Show i le vaiaso a sau.

lexus-ux-concept1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili