O le Nissan Micra fou ua folafola mai se "fouvalega"

Anonim

Nissan ua faʻaalia ata muamua o le isi augatupulaga o lona tagata nofoia, lea e faʻamoemoe e faʻaalia i Pale ma se ata faʻafouina atoatoa.

“Ua oo mai le fouvalega”. I se fa'apuupuuga e va'aia e Nissan le Micra fou, lea ua leva ona avea ma se tasi o fa'ata'ita'iga sili ona taua mo le fa'ailoga i Europa. E oo lava i le faatupulaia o le lauiloa o SUV's/Crossovers i le "konetineta tuai" - o le Nissan Qashqai - Nissan talitonu o lenei vaega o le a le aafia ai le faatinoga o faataitaiga laiti, ma o le mea lea o le peti o loo i luga o se faataitaiga toe faafouina atoatoa saunia e feagai ma le tauvaga. .

E pei ona taumatemate, faʻamasinoina i ata, o le faʻataʻitaʻiga fou o le ai ai se faʻataʻitaʻiga pito i fafo e sili atu le malosi ma le lapopoa lapopoa ma laina maʻai (faʻaosoina e le Nissan Sway prototype), i le faʻaleagaina o foliga sili atu "faauo" o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei. . I totonu, o le peti e tatau ona i luga o le tulaga maualuga o meafaitino.

FESOASOANI: Nissan Atina'e le Inisinia Compression Compression Muamua a le Lalolagi

O le Nissan Micra fou o le a faʻavae i luga o le CMF-B faʻavae o le Renault-Nissan soʻotaga, ma afai e faʻamaonia, o loʻo faʻamoemoeina se lautele lautele o afi. O masalosaloga uma o le a faʻamalamalamaina i le aso 29 o Setema i le laumua o Farani - o iinei e mafai ona e mauaina uma tala fou ua fuafuaina mo le Paris Salon.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili