Honda: "E i ai a matou faʻasalalauga sili ona maualuga i le lalolagi"

Anonim

O le ituaiga Iapani e tumu i le mitamita pe a talanoa e uiga i le faʻaogaina o le Honda NSX fou. O se afi afi, tolu afi eletise ma se pusa 9-saosaoa o loʻo galulue faʻatasi. O le galuega…

I le avea ai ma uluai faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloaina i le silia ma le 25 tausaga talu ai, o le augatupulaga fou o Honda NSX e faʻamoemoe e luʻitauina le masani a ona tagata tauva e ala i le aumaia o se "taaloga fou" i le vaega, e ala i le faʻaipoipoga o se faiga faʻasalalau lavelave e pulea le "faatusa" fofo faʻatekinisi e faigata ona faʻaleleia: taʻavale uma-uili, afi eletise, afi afi, se atigipusa e 9-saosaoa ma se faiʻai sili eletise e nafa ma le faʻamaopoopoina o nei puna eletise.toetoe a fa'ataulāitu

I le fatu o le Honda NSX fou o loʻo faʻapipiʻi umi, bi-turbo V6 poloka ma le 3.5 lita le malosi, faʻapipiʻiina i le 9-saosaoa lua-pipii faʻasalalauga. O le afi afi (gasoline) e galulue faʻatasi ma afi eletise e tolu, lua i luma ma le tasi i le axle tua lea e tuʻu saʻo i le crankshaft. O le vaega mulimuli e nafa ma le tuʻuina atu vave o le tuʻuina atu i uili pito i tua, ma faʻaumatia ai le turbo lag i soʻo se taimi e manaʻomia ai e le avetaavale le malosi. I le aofaʻi e 573 hp o le mana.

E LE'I MISIA: O le Honda N600 na foloina se uila afi… ma sao

O le pulega o le tufatufaina o vete o torque ua tuʻuina atu i se faiʻai faʻaeletoroni lea e faʻaigoaina e Honda o le Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive, lea e faʻaleleia ai le lelei o le saoasaoa ma le ulufale ma le alu ese i tulimanu. Tekinolosi e le'i tupu muamua i le vaega e fa'amaonia ai le fa'ailoga.

Manatua o afi eletise e lua o loʻo faʻapipiʻiina i luma e leai se fesoʻotaʻiga faaletino ma le axle tua, o lea o lenei faiʻai eletise e nafa ma le faia o axles e lua e tuʻuina atu le mana manaʻomia ma manaʻomia, e ala i le tulaga o le accelerator, le fua faatatau o le pusa ma le tulimanu liliu.

https://www.youtube.com/watch?v=HtzJPpV00NY

Fausia fa'apitoa i le Performance Manufacturing Center (PMC) i Ohio, ISA, o le ta'avale ta'aloga a Iapani e fa'amanuiaina fo'i mai ta'avale ta'avale e 4 - Filemu, Ta'aloga, Ta'aloga + ma Track - e fa'amaonia ai se tali malosi ma fa'apitoa i tulaga uma.

"O matou inisinia na suʻesuʻeina tekinolosi fou e fausia ai se taʻavale e toe faʻamalamalamaina le faʻatinoga o le supercar, faʻaalia se poto masani ma le faʻaogaina, e taulaʻi i le avetaavale. E pei o lea, o le Honda NSX fou o loʻo faʻatusalia se taʻaloga fou, e ofoina atu le faʻatinoina o vaega faʻafetai i le faʻavavevave vave ma le faʻamalosia o le avetaʻavale. musuia faatuatuaina.”

Ted Klaus, Inisinia Sili e nafa ma le atinaʻeina o le Honda NSX

O le tuʻuina atu o le Honda NSX muamua i Europa ua faʻatulagaina mo le tautoulu o le 2016. O le faʻaaliga i le au lomitusi Europa o loʻo faia nei i Potukale.

NSX Fa'ainisinia & Ta'aloga Muamua a le Lalolagi & Ta'aloga Hybrid SH-AWD Fa'ailoga

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili