Luko i le pa'u mamoe? Ole Jaguar XE SV Project 8 Touring fou lea

Anonim

O LE Jaguar XE SV Poloketi 8 o le manu fe'ai ma le le ma i le tagata. E ui i le i ai o le XE i le igoa, o le SV Project 8 ua faia le tele o suiga mai le XE e avea ma 600hp afi manava lea e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga na o ia.

Afai e leai se tasi e faitio e uiga i le faʻatinoga poʻo le faʻataʻitaʻiga, o le a le mea mautinoa o le XE SV Project 8 e fiafia tele, atonu e sili atu - pe a uma, o se Jaguar ... o fea le vasega ma le alofa tunoa e iloa ai?

O le mea lea na filifili ai le British brand e faʻaititia le leo, fatuina se fa'amatalaga Ta'amilosaga fou , fa'atasi ai ma se taula'iga sili atu ma sili atu le fa'aeteete, i le mamao e mafai ai.

O le apaau pito i tua na tuʻu i fafo, ua suia i se faʻamaʻi faʻapitoa i luga o le tapuni ogalaau; faʻapea foʻi ma le teuteuga faʻamalosi. E fa lanu o le tino e filifili mai ai: Velocity Blue, pei o le taavale i ata, Valencia Orange, Corris Grey Satin ma le British Racing Green masani. O totonu na leiloa lona fale ta'avale, toe maua nofoa pito i tua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Jaguar XE SV Poloketi 8 Taamilosaga

O le faʻailoga a Peretania ua faʻauʻuina le faʻamalamalamaina o le XE SV Project 8 Touring o se Q-taʻavale, i se isi faaupuga, o le masani "luko i ofu mamoe" pe mafai ona taʻua o se "moe"?

O loʻo faʻaauau pea le faʻatinoga e faʻatatau i le isi XE SV Project 8, sei vagana ai le tau o le saoasaoa maualuga, lea ua faʻatapulaʻaina nei i le "naʻo" 300 km / h, nai lo le 320 km / h o isi.

sili ona faapitoa

E ui lava o le sili ona malamalama o le XE SV Project 8, o le a sili ona faʻapitoa. Na'o le 15 iunite o le a gaosia ma lenei fa'amatalaga Touring - o le aofa'i o le gaosiga e 300 iunite.

Jaguar XE SV Poloketi 8 Taamilosaga

Faitau atili