Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI: Aga'i i tua atu

Anonim

Na filifili Seat e fa'aofuina le taavaletoso Leon ST mai luga i lalo i mea fa'atauva'a, o lona uiga: sili atu le ta'uta'ua o ta'avale, sili atu le kilia o le eleele (270mm) ma se faiga fa'aonaponei a le Haldex (4Drive). Mai lenei fefiloi o tala fou, na fanau mai ai le Nofoa Leon X-PERIENCE, o se fa'ata'ita'iga e fiafia uma i le va'ai ma luga o le auala.

O suiga e fa'atusatusa i le ST version sa i lona genesis atonu e le tele, ae fa'aopoopo fa'atasi latou te faia uma le eseesega. O le tulaga lea o totonu o loʻo faʻapipiʻiina i le paʻu ma le Alcantara, lea e saofagā ai i se lagona atoa o le sili atu le lelei ma faʻapea foʻi le sili atu le fiafia i le faʻataʻitaʻiga, e pei ona manatua ai nisi o meafaigaluega na faʻaaogaina i fafo.

Ina ia faʻamalosia o loʻo matou i luga o se faʻaaliga faʻapitoa o le Leon range, o le X-PERIENCE brand e faʻaalia i luga o le fale.

Nofo Leon Xperience 1.6 TDI
Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

E oo lava i totonu, o le 270mm sili atu le kilia o le eleele o X-PERIENCE pe a faatusatusa i le ST, toetoe lava a tatou talitonu o tatou i tua o le uili o se SUV model. E tatau ona ou fai atu a'o le'i su'eina le Nofoa Leon X-PERIENCE, sa ou manatu o lenei kilia maualuga o le eleele o le a fa'aalia ai le fa'aitiitia o le malosi o le fa'atinoga.

Na ou sese i ai. Sa su'esu'eina lelei e Seat le ma'a'a o vaipuna ma mafai ona ausia se fa'alelei lelei i le va o le fa'amalosi ma le fa'amafanafanaga. O se tautinoga e faʻaaogaina ai se fausaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi tele i tua, lea e faʻatautaia tutoʻatasi ma malosi faʻaumiumi ma felauaiga, o le a le faʻamagaloina.

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Ona iai lea o le ponesi o le 4Drive all-wheel drive multi-disc clutch system ma le hydraulic actuation ma le pulea faaeletonika - aka Haldex - lea e pulea e pulea le fa-uili taʻavale tutoatasi, e mafai ona tuʻuina atu i le 50% o le torque i tua. uili, poʻo i tulaga ogaoga e oʻo atu i le 100% mo se tasi uili faʻafetai i le XDS faʻaeletonika eseese.

O le mea lea, i le tasi itu, o tomai malosi e leʻi leiloa i luga o le asphalt, ma i le isi itu, na maua ai se tomai moni e agai i luma i laufanua faigata. Manuia le ta'aloga, Seat Leon X-PERIENCE!

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Ona o nei faʻamaoniga malosi (4Drive system, XDS differential, MQB chassis ma multilink suspension) ina ua matou tosoina le afi 110hp 1.6 TDI, na matou misia ni nai "solofanua" faaopoopo. Ae i le fa'aoga masani, o lenei afi e sili atu nai lo (184 km/h le saoasaoa maualuga ma le 11.6 sekone mai le 0-100km/h).

Matou te faamanatu atu ia te oe o loo tatou feagai ma le lomiga aupito lata mai o le afi 1.6 TDI mai le vaega Volkswagen, lea ua oo mai faatasi ma le 6-saosaoa gearbox. O se afi e maua mai i suiga maualalo, e atiaʻe ma le loto malie ma e le manaʻomia ni malaga i luga atu o le tulafono faʻatapulaʻa. Faatasi ai ma le ogalaau ua tumu (587 lita) ma le malosi atoatoa, e tatau ona taofiofia le ita, ae aua le fetuunai.

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Nofoa Leon X-PERIENCE 1.6 TDI

Fa'amatalaga lelei mo le taumafaina. A aunoa ma ni atugaluga tetele e uiga i le sefe suauu, e mafai ona ausia le averesi o le 6.4 lita/100km. A maeʻa se vasega Yoga e mafai ona sili atu, ae ou te manaʻo e faʻamoemoe mo numera ausia i tulaga moni o le faʻaaogaina.

Faitau atili