Le Vila Real Circuit ma le mitamita o le avea ma Potukale

Anonim

Na'o le mata'utia. O le lomiga lona 50 o le Vila Real International Circuit o le a mautinoa lava e alu i lalo i le tala faasolopito o se tasi o mea sili ona lelei.

Sa i ai mea uma. O se tino tagata e silia ma le 200,000 tagata i le faaiuga o le vaiaso; tele gaioiga i luga o le ala; ma o le mea moni o se Potukale i luga o le laasaga pito i luga o le pulelaa.

O Potukale o se atunuu tele

Potukale atonu o se atunuu laitiiti, ae o se atunuu tele.

Hyundai i30 N TCR

Va'ai le tele o le fa'alapotopotoga a le Vila Real Circuit. E ui lava o le faʻalapotopotoga sili ona laʻititi i le WTCR (Touring Car World Cup), na alu mea uma e pei ona manaʻomia i se mea e tupu tele.

Mai le Kia Picanto GT Cups laiti, i le "mamana uma" TCRs, e aunoa ma le faʻagaloina o le i ai o le vasega masani, o le gaioiga i luga o le ala sa tumau.

Porsche Carrera 6

O le Porsche Carrera 6 a Sportclasse na toe foʻi i le Vila Real Circuit, o se mea e leʻi faia talu mai ... 1972

Ma afai e tusa ai ma le faʻalapotopotoga o Potukale e foliga mai e tele, ae faʻafefea le lautele o Potukale? E naunau, malamalama ma i ai i taimi uma. Fai mai le faalapotopotoga, i le faaiuga o le vaiaso, sili atu i le 200 afe tagata na malaga i le Vila Real Circuit.

O le tupuaga o Mataio

Ua uma ona ou tuuina atu i le Vila Real Circuit ona o le siosiomaga o loʻo nofo ai. Ae na sili atu ona ou maofa ina ua maua le avanoa e faia ai se maimoaga i le taamilosaga, faatasi ai ma Gabrielle Tarquini - Hyundai tiʻetiʻe i le WTCR.

Gabrielle Tarquini ma Diogo Teixeira ma Guilherme Costa
Diogo ma Guilherme ma Gabrielle Tarquini

O se taamilosaga na ou iloa i se taimi ua mavae, ae na mafai ona ou malamalama i le maualuga o le manaoga o le Vila Real Circuit.

Mai pupuni uma, o le mea na sili ona faagaeetia ai aʻu o le tupuaga o Mateus. I luga o le Hyundai i30 N na matou ausia le 200 km / h. Mata'ina.

Fa'aopoopo nei le isi 80 km/h, mamafa taofi, na'o le ono mita le lautele o le asphalt, leai se laina mo le mea sese ma leai ni avanoa.

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

E le lava le taleni e alu ifo ai Mataio i lalo, e manaomia ai foi le lototele.

Na ou maua ni manatuaga o le a ou teuina mo le olaga atoa ma se faamemelo sili atu mo nei avetaavale.

Tiago Monteiro, Tiago Monteiro…

E leai ni upu e faamatala ai le faatinoga a Tiago Monteiro i Vila Real. E oo lava i se tusitusiga a Hollywood o le a lamatia ai e se tasi se toe foi toa i auala manumalo. O le mea e lelei ai, o mea moni e sili atu nai lo talafatu.

Lua tausaga talu ona mavae se manuaga tuga, na toe foi Tiago Monteiro i auala manumalo. I luma o lau aofia, luma o lou atunuu.

O se manumalo na fausia ma le tele o le alofa ia te ia lava, faamaualuga, taleni ma le naunau e manumalo. O le mea lea e fai ai siamupini.

James Monteiro
James Monteiro

Na toe foʻi Tiago Monteiro i tuuga ina ua toʻaitiiti na faʻamoemoe i lona toe foʻi mai, ma na ia toe manumalo i le taimi na latou manatu ai e mafai.

O le tausaga a sau e iai nisi mea, ma o le a tatou i ai iina! E ese le mitamita o le avea ma Potukale, ma le mitamita i le avea ma se vaega o lenei mea.

Faitau atili