O Michael Schumacher atonu e le o toe taoto i le moega

Anonim

Talu ona i ai o ia i se faalavelave faasee i Farani Alps i le lima tausaga talu ai, o tala fou e uiga i le tulaga o le soifua maloloina o Michael Schumacher e tau le maua ma e masani ona sese. E ui lava o loʻo faʻaauau pea ona tausia e le aiga o Siamani le faʻalilolilo tele e uiga i le toe faʻaleleia o Schumacher, ae fai mai le nusipepa Daily Mail o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le soifua maloloina o le siamupini o le Formula 1 e fitu taimi.

E tusa ai ma le nusipepa a Peretania, Michael Schumacher ua sau mai le koma ma ua le toe taoto i luga o le moega, ua mafai ona manava e aunoa ma le fesoasoani a le ventilator. Ae ui i lea, o le Daily Mail na faʻaopoopo mai e faʻaauau pea ona manaʻomia e le pailate muamua le tausiga o le a tau pe tusa ma le 55,000 euros i le vaiaso, o loʻo fesoasoani i ai le fomaʻi e aofia ai le 15 tagata.

O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu nei e le Daily Mail e ogatasi ma faʻamatalaga na faia e Jean Todt, le peresetene o le FIA ma o ia na galulue ai Schumacher i Ferrari, o le na fai mai na ia auai i le Grand Prix Pasila, i le aso 11 o Novema, i le fale o Siamani. ma i lana kamupani, ma o le a nofouta Schumacher i lona siosiomaga.

Ioritana F1

O le amataga o le Formula 1 a Michael Schumacher na faia i luga o se Jordan i le 1991 Belgian Grand Prix.

I le faaopoopo atu i le Daily Mail, o le mekasini Siamani o Bravo o loʻo fai mai foi o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le toe faʻaleleia o Schumacher, fai mai o le au fomaʻi o loʻo togafitia le Siamani o le a saunia lona siitia atu i se falemaʻi i Dallas, Texas, faʻapitoa i togafitiga o manuʻa e pei o le. lea na mafatia ai le siamupini o le Formula 1 faafitu i le lalolagi.

Punavai: Daily Mail

Faitau atili