Aloaia. SEAT Leon fou o le a fa'alauiloa ia Ianuari 28th

Anonim

O se tasi lea o SEAT sili ona faʻatau atu ma a maeʻa le 20 tausaga i luga o le maketi ma le tolu augatupulaga, i le 2020 le Leona o loo sauni e feiloai i lona fa o tupulaga.

O le faʻaaliga o loʻo faʻatulagaina mo Ianuari 28th ma, e pei e faʻafefe o tatou gutu e uiga i le tupulaga fou o le faʻataʻitaʻiga, SEAT faʻaalia se teaser o le Leon fou.

O se vitio (puupuu) lea e le gata ina tatou maua ai se vaaiga o le saini malamalama o le tupulaga lona fa SEAT Leon, ae tatou te maua foi se manatu pe o le a le foliga o totonu.

O le a le mea na tatou vaaia?

Amata mai fafo, i le pito i tua, ua faʻamaonia le faʻaogaina o se paʻu moli e faʻapipiʻi ai lamepa e lua (o se fofo na faʻaofiina i le Tarraco ma faʻaaogaina foi e le el-Born electric concept). Ua fa'ailoa mai fo'i e le SEAT o le Leone o le a fa'aaogaina fa'ailoga fa'ailo pito i tua ma fa'atekonolosi atoa LED.

Fa'asoa i la matou nusipepa

SEAT Leon 2020

O le Leone o le a iai nei se pa moli e so'o ai moli i tua.

I le pito i luma, e lua mea e "popole". Muamua o moli o le SEAT Leon fou e sili atu le laititi nai lo le taimi nei (e foliga mai e laʻititi); o le lona lua latou te le natia ni mea tutusa ma i latou o loʻo maua i le pito i luga ole laina ole ituaiga, Tarraco.

SEAT Leon 2020
Mai le mea e mafai ona tatou vaʻai i mea sili ona taua o le moli ambient ma lau lua, o se fofo ua uma ona faʻaaogaina i le Tapolo fou.

Ae mo totonu, i le faaopoopo atu i le moli moli ambient LED atoa, o le teaser na tuʻuina atu e faʻamaonia ai le i ai o ni laupepa tetele se lua i luga o le laupapa (o se tasi oi latou o loʻo avea o se mea faigaluega faʻapipiʻi), o se fofo e manatua ai le mea na faʻaaogaina e lona ". tausoga”, le Volkswagen Golf fou.

Faitau atili