Amata malulu. Matamata i lenei Audi S4 na manumalo i le Bugatti Chiron i se tuuga toso

Anonim

O le Bugatti Chiron o se tasi o taʻavale sili ona saoasaoa i le lalolagi, e maualuga lona saoasaoa e 420 km / h, ma e le tele ni taʻavale e mafai ona sasaina i se tuuga toso. Ae ui i lea, o lenei Audi S4 faʻapitoa na faʻamaonia e leai se mea e le mafai ma na mafai ona faʻatoʻilaloina le malosi uma o Bugatti (e moni naʻo le taumafaiga lona lua ae ... na manuia).

O le Audi S4 na feagai ma le Bugatti e le naʻo soʻo se S4, e iai se mea e pei o le 1300 hp i lalo o le pulou ina ua uma ona fai i lalo o le tele o suiga. Ae ui i lea, o le Bugatti e mafai ona sili atu le mamana, ma le 1500 hp ma le 1600 Nm mataʻina.

I le manatuaina o le Chiron e mafai ona ausia le 0 i le 100 km / h i le na o le 2.5 s, e le mafai ona tatou mafaufau pe o le a le umi e alu ai le Audi S4 e oʻo atu i lena saoasaoa na mafai ai ona manumalo i le Bugatti. Ae ui i lea, matou te fautua atu ia te oe e matamata i le vitio e iloa ai pe na faʻafefea e le Audi tuai ona taʻavale se tasi o taavale sili ona vave i le lalolagi.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili