O loo faatalitali mai Potukale. Audi valaau 1.27 miliona taavale e toe faaleleia faleoloa

Anonim

E sili atu nai lo le 1.27 miliona A4, A5, A5 Cabriolet ma Q5 iunite e tatau ona valaau Audi i mafutaga faaleaoaoga i le salafa o le lalolagi. O le faʻafitauli o loʻo nofo i totonu o le eletise, lea e mafai ona tupu ai se afi. Aua o le iloaina e na o, ma e tusa ai ma le Tusi Tusi Ta'avale fa'atasi ai ma le atunu'u fa'aulufale mai, e fia ni iunite o le a a'afia i Potukale.

Audi Q5 2014

O tala fou, faʻalauiloa e le British Autocar, o loʻo lipotia mai ai se tasi o telefoni sili e toe faʻaleleia faleoloa, i le numera o taʻavale, faʻalauiloa e Audi, i taimi talu ai nei. Talu ai, i Europa naʻo (o le numera o atunuu e leʻi fuafuaina), o le faʻafitauli e tatau ona oʻo atu i le 875 afe iunite o nei faʻataʻitaʻiga. Faatasi ai ma le 250,000 o loʻo nonofo i le US, ae o le 47,000 o totoe o le a i Asia.

Ta'avale Audi popole na gaosia i le va o le 2011 ma le 2015

E tusa ai ma Audi, o taavale o loʻo fesiligia o le a gaosia i le va o Aperila 2011 ma Me 2015, ma le faʻafitauli o loʻo nofo ai " i se fa'avela tele o so'o feso'ota'iga fa'aeletise fa'avevela fesoasoani, ona o le pala e i'u ina fa'amaua, e mafua mai i fe'ese'esea'iga. ”. E le gata i lea, o loʻo tuʻuaʻia foʻi i luga o le leaga o paʻu o fesoʻotaʻiga, lea e iu ai i le faʻaleagaina i le taimi ma faʻatasi ai ma le gaioiga o vaega eseese, e mafua ai, i tulaga ogaoga, e mafai foi ona mafua ai le afi o le eletise.

Pe a valaʻau i le mafutaga faaleaoaoga, o taʻavale o loʻo fesiligia o le a vaʻaia e le gata o le faʻamafanafanaga fesoasoani ua suia, ae faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga eletise latou lava, faʻamatala mai e le kamupanī.

Audi A5 Cabriolet 2013

O le a mafai ona ta'amilo ta'avale masani

Ae ui i lea, o le faʻailoga faʻamaufaʻailoga e faʻamautinoa ai foi, afai e le oʻo mai le valaau, o le a mafai e tagata ona feoaʻi solo ma a latou taʻavale i le faigofie. Fa'atasi ai ma le mataala e fa'aalia na'o latou sogisogi i se manogi mu. Ona faaopoopo atu lea o Audi, e tatau i le avetaavale ona faʻafefe le taavale ma valaau le fesoasoani a le ituaiga.

Mulimuli ane, naʻo le taʻua o le faʻafitauli na iloa e le faufale lava ia, i le taimi o se asiasiga masani o ana faʻataʻitaʻiga.

Potukale e leai ni faʻamatalaga faʻamaonia

Peitai, o le Tusi Tusi Ta'avale fa'afeso'ota'i le atunu'u na fa'aulufaleina mai le fa'ailoga o mama e fa, ma le fa'amoemoe e su'e pe fia A4, A5, A5 Cabriolet ma Q5 iunite o lo'o fa'asalalau i Potukale e mafai ona ufiufi i lenei fa'amanatu. Faʻamatalaga e, i le taimi nei, e le o maua e le nafa o le faʻailoga.

Audi A5 2014

Peitai, o le Tusi Tusi Ta'avale ua ia folafola mai o le a ia faaauau pea ona mulimuli i le autu ma o le a avatu ia te oe nisi faamatalaga i se taimi vave e mafai ai.

Faitau atili