Volvo V60. Muamua muamua i Potukale, ia Aperila

Anonim

O se talosaga masani lea na avea foi ma se tasi o faʻataʻitaʻiga manuia i le maketi a le atunuʻu, o le tupulaga fou Volvo V60 na toe faʻafouina, e le gata i le mamanu, faʻaaogaina le gagana mamanu fou o loʻo faʻamalosia i le Swedish brand, ae faʻapea foi i le tele o vaega faʻapitoa. .

O suiga e amata i le tulaga, ma le Volvo V60 fou o loʻo faʻaaogaina le tali tutusa - SPA poʻo Scalable Product Platform - ua uma ona iai i isi faʻataʻitaʻiga mai le gaosiga, e pei o le 90 Series poʻo le SUV XC60.

Fa'ato'a sau ma taofi e fa'amuamua le lalolagi

Faatasi ai ma se aganuu umi i vans, lea na amata i le 1953, lea na faatauina atu ai e Volvo le sili atu i le ono miliona iunite i le taimi nei, o le V60 fou ua iloga foi i le lalolagi muamua o tekinolosi. Fa'amama'i o lo'o sau fa'atasi ma taofi otometi.

Fa'afouga e mafai ai e le ta'avale ona iloa isi ta'avale o lo'o fa'asagatau i le ta'avale, ma afai e le mafai ona 'alofia le fa'alavelave, e otometi lava ona loka e le faiga le V60, a'o saunia fusipa'u nofoa pito i luma mo le fa'alavelave fa'afuase'i, fa'aitiitia ai a'afiaga o le fa'alavelave.

Volvo V60 2018

tutusa Fa'amama le Auala ole sau , Debuted i luga o le XC60, fesoasoani i le avetaavale e toe foi atu i lona lane, galue i le itu pe afai e tuua e le V60 lona lane ma le faiga e iloa ai se taavale e agai atu i le isi itu.

Gasoline ma Diesel Engines

I le tulaga o le maketi Potukale, o le Volvo V60 fou o le a amata maketi, e le gata i le penisini ma Diesel afi. I le tulaga muamua, ua faaliliuina i le T5 (250 hp) ma le T6 (320 hp) afi, ma i le lona lua, i le D3 (150 hp) ma le D4 (190 hp) afi. I se taimi mulimuli ane, e lua ituaiga hybrid - Twin Engine - o le a avea ma vaega o le laina: T6 ma T8.

Volvo V60 2018

E ui atu i Potukale

Aʻo leʻi amataina lana pisinisi, i le faaiuga o le taumafanafana, o le Volvo V60 o le a faia se asiasiga puupuu i Potukale, lea o le a faʻaalia i le va o Aperila 5th ma 14th i le Hotel Altis Belém i Lisbon ma le Restaurant Bar L'Kodac i Porto.

Faitau atili