Audi A4 Avant (tupulaga B9): le tali sili

Anonim

O le vaiaso talu ai na matou o ai i Marseilles mo le faʻafesoʻotaʻi muamua ma le Audi A4 Avant fou (B9 generation). O se faʻataʻitaʻiga e alu i le taua i se tasi o vaega sili ona tauva o le maketi.

Malaeva'alele a Lisbon, 7 i le taeao. Manu'aga: fa'aaliga o le Audi A4 Avant fou (tupulaga B9) i Marseille, Farani. Sa ou tuai teisi ae sao i le taimi e siaki ai. Ua uma ona nofo i nofoa le lelei o le Embraer ERJ 145, sa ia talanoa i se paaga e uiga i le auala e mafai ai e Audi ona foia le faʻalavelave faʻafefe.

Na matou malilie e le faigofie ma maua mai ai ni fofo – tolu itula o le malaga e tele naua... E tatau ona ou fai atu o le tali sili e lei alu ese mai o matou gutu, ma e le ona o le leai o se taimi. . O le tali sili o loʻo faʻatali mo i matou i fafo atu o le malaevaalele Marseille: le Audi A4 Avant fou. Le 5 tupulaga o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manuia i le vaega D premium.

O lenei 5th tupulaga Audi A4, pe i le limousine poʻo le Avant version, atonu o le tali sili lea e mafai e le faʻailoga ona tuʻuina atu i le maketi: sili atu le lelei o le fausiaina, mea faʻatekonolosi sili ona lelei, amio faʻamalosia lelei ma afi lelei (ma e leai, o nei mea e leai. mafatia mai polokalama leaga).

Faitau atili