20 tausaga i luma o le Audi Allroad ma le Volvo V70 XC ua uma ona i ai se AMC Eagle

Anonim

A'o le'i leva ona iloa e le lalolagi le Volvo V70 XC ma Audi A6 Allroad, o le tama'i American brand AMC na fa'avaeina le fa'avae o le vaega "ta'avale ofuvae van" ma le AMC Aeto na matou tautala atu ai ia te oe i le aso nei.

Fa'alauiloa i le 1980, AMC Eagle o le taumafaiga a le ituaiga - lea na matou maua ai fa'ata'ita'iga e pei o le Pacer ma Gremlin quirky - e fa'aogaina le poto-fa'afefea na maua mai le fa'ailoga sili ona manuia i lana faila, Jeep (na umia i lena taimi). ), fa'atatau i fa'ata'ita'iga e mafai ona fa'asaga i le "Tolu Tele o Detroit" (General Motors, Ford ma Chrysler).

O le taunuuga o le AMC Eagle, o se veni e sili atu le kilia o le eleele, e masani lava ona i ai le taʻavale uma e mafai ona faʻagaoioia i se faʻamau faigofie i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu, ma se foliga faʻafefe atonu o le a fiafia i ai le maketi i aso nei.

AMC Aeto

le kopi mo le fa'atau

Ia, afai na e fiafia i lenei paionia o le "ta'avale taʻavale vans" o loʻo i ai la matou tala fiafia. O le mea lena i luga o le upega tafaʻilagi a le Aumai le Trailer o loʻo i ai le 1981 AMC Eagle o loʻo faʻatau atu, ma le maualuga o le ofo i le taimi nei i le 4000 tala (tusa ma le 3500 euros).

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le faʻasalalauga, o le 4.2 l inline ono-cylinder lea e faʻaola ai lenei AMC Eagle ua toe fausia, faitau naʻo 33 800 km. E le gata i lea, na maua foi e le van a Amerika i Matu ni mea e te'i ai, o se maa fou ma sa valiina pe a ma le sefulu tausaga talu ai.

AMC Aeto

E ui lava e le mama - o le faʻaofuofu faʻaofuofu mu e leʻo faia i fale gaosimea; o paʻu e foliga sili atu nai lo le amataga, ma i totonu o lona 40 tausaga o loʻo maitauina i nisi auiliiliga - o le mea moni, o lenei AMC Eagle na foliga mai o loʻo tu lelei i le suega o le taimi.

AMC Aeto

E sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga

E feteenai ma mea e te ono manatu i ai, o le Eagle e le naʻo se faʻataʻitaʻiga AMC, ae o se vaega atoa. I le faaopoopo atu i le van, o le AMC sa i ai se taavale solofanua ma le "taai ofuvae" ma uili uma, o le kammback (lua voluma, ma le tolu faitotoa) ma le lua (!) Coupés, o le AMC Eagle Sport (ua faʻamatalaina e Amerika o se lua-faitotoa sedan) ma le AMC Eagle SX/4, o se ituaiga o tama o le "SUV-Coupé" faaonaponei.

AMC Aeto SX/4

O le AMC Eagle SX/4, o le muamua o le "SUV-Coupé".

O le mea e leaga ai, o nei faʻataʻitaʻiga uma e foliga mai na amata vave i le sefulu tausaga - na latou manuia i le 2-3 tausaga muamua o maketi, aemaise lava le veni, ae o le a iu lava ina faʻaitiitia faʻatau i le sefulu tausaga.

Ma i le 1987, o le ituaiga AMC lava ia o le a mou atu (lea na i ai foi se faiga faapaaga ma Renault), ina ua uma ona mauaina e Chrysler.

Faitau atili