Red Dot 2019. Na palota le Mazda3 i le "Best of the Best"

Anonim

Fa'aalia i le tausaga talu ai Los Angeles Salon, le Mazda3 ua manumalo nei i le faailoga maualuga i le 2019 lomiga o le Red Dot Awards. Na palotaina le "Best of the Best", o le Mazda3 na sili atu i le 100 oloa na filifilia mai le aofaʻi o 48 faʻaupuga tauvaga.

O le fa'ailoga na manumalo ai Mazda o le ipu autu lea o le Red Dot Awards ma ua fa'amoemoe e tauia oloa o lo'o fa'aalia ai se mamanu fou ma le va'aiga. Faatasi ai ma taʻiala na amanaia i le filifilia o le Mazda3 o le "Best of The Best" o mea fou, ergonomics, umi poʻo galuega.

Seti mo le 8th o Iulai, o le "Red Dot 2019" faʻailoga o le a faia i le Aalto Theatre i Essen, Siamani. O se taunuuga o le taui na manumalo, o le Mazda3 o le a avea ma se vaega o le "Design on Stage" faʻaaliga, lea o le a faʻaalia ai oloa eseese ma e faia i le Red Dot Design Museum Essen.

Mazda 3 Red Dot Awards

Mazda e le o se tagata fou

E le o le taimi muamua lea ua maua ai e Mazda se faailoga Red Dot. I le aotelega, ua uma ona manumalo le faailoga Iapani i faailoga e fitu i lenei tauvaga mamanu iloga. I le faaopoopo atu i le Mazda3 o loʻo iai nei le MX-5 RF i le 2017, o le MX-5 malu pito i luga, le CX-3 ma le Mazda2 (uma i le 2015), le tupulaga muamua Mazda3 (2014) ma le Mazda6 (2013) manumalo Red Dot faailoga. .

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I luga o le mea na ausia e Mazda, na fai mai ai Peter Zec, o le na faavaeina ma le Pule Sili o Red Dot, "O le manumalo i le 'Red Dot: Best of the Best' o se faʻailoga faʻapitoa, naʻo le tuʻuina atu i se pasene laʻititi o uluaʻi faʻamatalaga", ma faʻaopoopo mai "" Ose fa'aaloaloga tatau, fa'atatau i se tulaga mata'ina i tulaga o le mamanu".

O le matagofie e ala i le toesea o le autu autu lea i tua atu o le mamanu Mazda3 (...) O le ausiaina o sea mamanu mama e manaʻomia ai le tele o taumafaiga ma le faʻaleleia, o le taunuuga o tofotofoga ma mea sese.

Yasutake Tsuchida, Mazda Mazda3 Pule Sili

Na faia i le 1955, o le Red Dot Awards ua avea nei ma se tasi o tauvaga mamanu sili ona maualuga i le lalolagi. O le manumalo i le "Best of The Best" award, na maua ai e Mazda3 le aia tatau e tauaveina ai le faailoga Red Dot.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili