Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale

Anonim

O le Lexus IS 300h fou faatoa taunuu i Potukale ma le faʻaleleia atili o le mamanu ma le faʻaleleia o le taʻavale. Na matou o atu e iloa finauga a le ituaiga Iapani fou.

Talu mai le faʻalauiloaina o le uluai augatupulaga o Lexus IS, i le 1999, ua faʻatau atu e le Iapani le tusa ma le 1 miliona kopi i le lalolagi atoa, o se manuia na faʻaalia faapitoa i Potukale, lea o le Lexus IS o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu. O le mea lea, faʻatasi ai ma tiute faʻaopoopo na tuʻuina atu e Lexus le faʻafouina Lexus IS 300h i Potukale, i le taimi na amata ai ona taunuu kopi muamua i faʻatauga a le atunuʻu. Na matou o atu e iloa finauga a le ituaiga Iapani fou.

E sili atu le mataʻina o le mamanu ma le faʻamamaina totonu

Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale 15201_1
Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale 15201_2

I fafo, o faʻafouga e faʻatapulaʻaina i vaega malamalama fou faʻatasi ma le tekonolosi LED, faʻaogaina o le ea tetele ma le faʻaleleia i le mamanu o le grille pito i luma, lea e sili atu ona faʻaalia ma taula i se tulaga maualuga. E pei o fafo, o suiga i totonu e maaleale ae taua: faʻapipiʻi laupapa faʻapipiʻi leisa fou, se faiga faʻamatalaga faʻatasi ma le 10.3-inisi le mata, telefoni faʻataʻitaʻiga fou ma le 15-speaker Mark Levinson sound system ( avanoa e fai ma filifiliga. i le F Sport version).

E pei ona e faʻamoemoeina - o se faʻataʻitaʻiga sili lea - Lexus e leʻi tuulafoaia le lelei o meafaitino poʻo le faʻapotopotoga, toe faʻaogaina i Takumi faʻataʻitaʻiga.

Dynamics ma hybrid motorization fuafuaina mo le maketi Europa

O le iloaina o suiga matagofie, ua oʻo i le taimi e oso ai i le uili - muamua i le Pulega faʻatonu ona sosoo ai lea ma le F Sport version. Le fa'afouina Lexus IS 300h toe fa'afo'i mai le afi hybrid lea ua uma ona tatou iloa mai le fa'ata'ita'iga muamua, lea e aofia ai le 2.5 lita penisini afi fa'atasi ma le eletise, mo le mana tu'ufa'atasi o le 223 hp.

Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale 15201_3

I le tilotilo i luga o le pepa faʻamatalaga faʻapitoa, o faʻatinoga e le o mata-matatala - 8.4 sekone mai le 0 i le 100 km / h ma le 200 km / h le saoasaoa maualuga - ae o le Lexus IS 300h e tali atu i se auala faʻataʻitaʻiga i manaʻoga. Afai, i le tasi itu, o le afi eletise e mafai ai ona taʻavale filemu ma le leoa i totonu o taulaga, i le saoasaoa vave o le ulufale atu i le vaaiga o le afi afi e faasolosolo malie.

A oʻo mai i le faʻaaogaina o le suauʻu - e tusa ai ma le faʻailoga, o se tasi o finauga a le Lexus IS 300h fou - o le faʻailoga e faʻasalalau ai le faʻaaogaina o le 4.3 l / 100km, ae faʻatatau i tau e latalata i le 6 l / 100km i le avetaʻavale feololo. . Ae maise lava pe a faimalaga, o le mea lea e sili ona faʻaalia ai e le Lexus IS 300h le lelei o lana faiga faʻapipiʻi.

Afai e tusa ai ma le fausiaina, Lexus e leʻi fiu i faiga faʻa Iapani (ma ua lelei tele), pe a oʻo mai i le faʻamalosi ma le amio o le auala, o le Lexus IS 300h na faʻatulagaina faapitoa mo le maketi a Europa. Fai mai le Lexus, o le faʻamautu fou ma mea faʻapipiʻi mama ua faʻateleina ai le faʻamalologa o le taofi e aunoa ma le faʻatupulaia o le mamafa, ae o faʻatonuga o le taʻavale e fesoasoani i le pulea lelei o le taʻavale.

O se itu taua tele, e le o se mea itiiti ona o tagata Europa (e le pei o Iapani) latou te tuʻuina se maualuga maualuga i luga o le agavaʻa malosi.

Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale 15201_4

Pe i totonu o le auala o le laumua, poʻo totonu o pupuni ma faʻasagatau o le Serra de Sintra, e mafai ona tatou vaʻaia le faʻaleleia atili o le amio a le Lexus IS 300h. I le faʻaopoopoga i le faʻamalolo faʻamalosi ma se taʻavale saʻo ma tuusaʻo, o le pusa e-CVT e maua ai se taʻavale lamolemole ma le suavai, e pei ona e manaʻo ai i se faʻataʻitaʻiga hybrid. Matou te faʻatasi foi ma i latou e le fiafia i pusa CVT, ae i lenei tulaga e tatau ona ave o matou pulou i Lexus. E aoga!

O le eseesega i le va o le F Sport ma le Executive versions - faʻaopoopo i faʻamatalaga faʻalelei - e lagona i le faʻamalolo ma le faʻatonuina o le taʻavale, e ui lava i le tulaga o le taʻavale e leʻi mafai ona iloa ni eseesega tele (o tulaga o le fola e leʻi faia. faʻatagaina mo faʻalavelave sili ...).

Iloiloga mulimuli

I lenei toe faʻafouina o le Lexus IS 300h, na faia ai e le Iapani se tautinoga e tuʻufaʻatasia le faʻatinoga sili ona lelei (e aunoa ma le faʻatamala) ma le tulaga masani o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (e aunoa ma le tuulafoaia o le mafanafana). I lenei faʻafesoʻotaʻi muamua, e foliga mai ia i matou o le taunuuga na ausia lelei, ma mafaufau i tau e tusa ai ma le vaega, e faʻamoemoeina o le IS 300h fou e mafai ona fesoasoani atili i le manuia o Lexus i Potukale.

E le o toe mamao ae matou toe fo'i i tua o le uili o le Lexus IS 300h mo feso'ota'iga loloto.

Ua uma ona matou tofotofoina le Lexus IS 300h fou i Potukale 15201_5

Tau

Lexus IS 300h fou o loʻo maua i Potukale ma le lima tulaga o meafaigaluega, i le va o le € 43,700 ma le € 56,700. Siaki le lisi o tau:

Pisinisi – €43,700

Pulega- 46,600 €

Pulega+ – €49,800

F Ta'aloga - €50,500

F Ta'aloga+ – €56,700

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili