Mercedes-AMG C63 ua toe faafou. 9-saosaoa felauaiga otometi e fou

Anonim

Ina ua maeʻa ona maua i le tele o taimi o loʻo i totonu o le faʻailoga, o le sili ona malosi ma taʻaloga o le C-Class, o le Mercedes-AMG C63 , na ia faʻaalia o ia lava, i le Big Apple, i le mea o lana faʻafouga lata mai. E ui ina faautauta ma e itiiti ni foliga fou e faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o loʻo maketiina.

Faʻaalia i tino e tolu - Coupé, Sedan ma Cabriolet -, o le Mercedes-AMG C63 faʻafouina o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le fou Pan-American grille, i aso nei o se elemene e le maalofia i faʻataʻitaʻiga AMG, faʻaopoopo i nisi o paʻi i luga o le pusa - i luma, fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le ea, a'o i tua, fa'atasi ai ma fa'aulu fa'alumaina ma chromed, fa'aopoopo i le tu'ueseeseina e se diffuser sili atu ona fa'amamaina.

Tausia le afi, sui le felauaiga

Le iloa atu, i le tulaga fa'atekinisi, o le autu autu o loʻo taoto i le fesuiaiga o le faʻaogaina otometi fitu-saosaoa o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei, mo se faʻaonaponei e iva-saoasaoa AMG Speedshift MCT transmission..

Le lauiloa 4.0 lita bi-turbo V8 tumau e le suia. O loʻo faʻaalia ai le 476 hp (i le tulaga o le C63) poʻo le 510 hp (C63 S), o ana faatinoga e le afaina, tutusa, soʻo se suiga: 3.9s i le 0-100 km / h, le C63 S; 4.0s ile 0-100 km/h, C63. O lenei, e ui lava i le vaetamaina e le gata o le pusa fou, ae o se polokalame toe faʻaleleia o auala taʻavale, faʻatasi ai ma filifiliga e ono: 'Slippery', 'Comfort', 'Sport', 'Sport +', 'Race' ma le 'Individual'.

Mercedes-AMG C63S 2019

O lo'o fa'asino atu fo'i i le avanoa o le AMG Dynamics technology, fa'atasi ai ma galuega e fa e tu'uina atu ai la'asaga eseese o le agility, amata i le 'Basic', sosoo ai ma le 'Advanced', 'Pro' ma le 'Master'. O ia mea uma e mafai ona filifilia e ala i le kiliva o le kiliva.

I totonu ma nisi pa'i

Ma le mea mulimuli, i totonu o le fale, o le faʻailoga o le fou cockpit numera (filifiliga), le uili fou AMG (tulaga masani) faʻatasi ai ma faʻamau paʻi, nofoa pito i luma ma le tele o avanoa mo fetuunaiga o le vevela ma faʻapipiʻi fou.

Mercedes-AMG C63S 2019

Mercedes-AMG C63 fa'atau atu ile 2019

Mercedes-Benz ua uma ona faʻailoa mai o suiga eseese o le AMG C63 faʻafouina o le a maua mai le amataga o le tausaga a sau, mo se tau o le a faʻaalia latalata i le amataga o pisinisi.

Mercedes-AMG C63S 2019

Faitau atili