O lenei Saab 9-5 o le unicorn sili i luga o uili.

Anonim

O LE Saapo 9-5 , o le augatupulaga lona lua, na tuʻuina atu i le 2009, o le faʻataʻitaʻiga mulimuli lea na faʻalauiloaina e le Swedish brand, ua i ai i se vaitaimi o faigata tele, ma o le a iu lava ina tapunia ona faitotoa i ni nai tausaga mulimuli ane - o le gaumativa o le a faalauiloaina ia Tesema 2011.

Lea ua fai si puupuu le umi o le olaga o le 9-5 Saab. E na o le 11,280 iunite o le a gaosia, o nisi o ia mea o loʻo faʻasalalau pea i Potukale.

E sili atu nai lo le Opel Insignia ma le tino fou ma totonu, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua na maua mai i le Epsilon II platform - faʻamatalaga aloaia na fai mai o le 70% o le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga fou na tulaga ese ia Saab - ma mo le avea ma faʻataʻitaʻiga mulimuli o se tasi o mea sili ona manaia. faʻailoga, e mautinoa lava e tosina mai tagata aoina poʻo tagata aoina i le lumanaʻi.

Saapo 9-5 TiD6

Saapo 9-5 TiD6

Ioe, o loʻo i ai Saab 9-5 sili atu le aoina nai lo isi. I le taimi nei, o le mea sili ona seasea, ma atonu e sili ona manaʻomia, o le SportCombi, le 9-5 van - faʻaalia i le 2011 Geneva Motor Show -, e na'o le 27 iunite muamua o lo'o resitalaina ma fa'asalalau. , lea e faʻamaonia ai o loʻo latou suia lima mo tau e tusa ma le 60 afe euros.

O le Unicorn o le Saab 9-5

Ae o le Saab 9-5 matou te aumaia ia te oe i aso nei e sili atu ona seasea, o se unicorn moni i totonu o le 9-5. e foliga mai e na'o le Saab 9-5 (YS3G) i le lalolagi ua resitalaina ile V6 Turbo Diesel . Vaavaai solo ma e te le mauaina se mea e uiga i se gaosiga 9-5 o lenei augatupulaga ma se afi faapena - o 9-5s uma i luga o le maketi na o mai ma afi afi tiso fa-silinder. Na fuafuaina o le a faʻaopoopoina se V6 Diesel i le laina mulimuli ane, ae e leʻi tupu lava lenei mea, aua na iu lava ina tapunia faitotoa.

Saapo 9-5 TiD6

E mafai faapefea ona iai sea ituaiga faataitaiga?

Afai e leʻi faʻasalalau ma gaosia, e naʻo le avanoa o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga muamua poʻo se faʻataʻitaʻiga atinaʻe. Matou te le iloa pe na faapefea ona maua e le tagata muamua ona lima i luga o sea taavale ma resitalaina, o le 2010 lava, ae o loʻo i ai, ma o lea ua faʻatau atu e. 32,999 euros I Holani.

Ma e foliga mai e le o tu i luga o le "matua" i totonu o soʻo se "faʻatoʻaga" - o le odometer o loʻo faʻaalia 81,811 km , e ala i mea ua salalau.

O le afi e faʻaogaina ai lenei tulaga tulaga ese Saab 9-5 TiD6 o le 2.9 V6 Turbo Diesel, ma e ui lava e le mafai ona matou faʻamaonia le faʻamatalaga moni, e faʻasalalau i le 245 hp ma le 550 Nm.

Saapo 9-5 TiD6

O le amataga o le afi na amata mai i le VM Motori - na umia e FCA talu mai le 2013 - o le paaga a le GM mo lenei afi, lea na faʻamoemoe e le gata mo le Saab 9-5 ae faʻapea foi mo le Opel Insignia ma le "European" Cadillac SRX . GM o le a lafoaia le taugata o le atinaʻeina o lenei afi, ae o Saab o le a faʻaauau, e pei o se tu masani, naʻo ia, e tusa lava pe masalosalo le manuia o le poloketi i le lumanaʻi.

Saab 9-5 SportCombi
Le aulelei ma seasea SportCombi

Mo i latou e fiafia, o loʻo faʻatau pea le faʻataʻitaʻiga, ma mafaufau i le tau fefaʻatauaʻiga o le SportCombi, o le tau ole talosaga mo lenei tulaga tulaga ese 9-5 Saab e foliga mai o se faʻatau!

Faitau atili