SINCRO: Alatele ma sili atu le pulea i le 2015

Anonim

E tatau ona fa'agaoioia le faiga fa'atonu a le atunu'u (SINCRO) i le 2015 i luga o ala tetele uma i totonu o le atunu'u.

Na lipotia mai e Jornal Sol i aso nei o le tele o auala tetele, ono auala autu ma fesoʻotaʻiga ma auala e valu a le atunuʻu i totonu o le atunuʻu, i le aofaʻi o 50 nofoaga, o le a amata ona asiasia i totonu o le lautele o le faʻaogaina o le saoasaoa o le atunuʻu (SINCRO).

E LE'I MISIA: Ta'avale tetele e tolu na fa'aumatia i le afi i Taialani

Faʻamaonia i le 2010, SINCRO o se polokalame i totonu o le lautele o le National Road Safety Strategy, o lona faʻamoemoe autu o le tuʻuina lea o Potukale i totonu o atunuu e 10 o le Iuni a Europa ma le maualalo o faʻalavelave faʻafuaseʻi i auala, ma le faʻapipiʻiina o se faiga o lenei natura. sa fa'ailoaina ose gaioiga autu e ausia ai lena sini. SINCRO e fetaui ma le fa'amoemoega lona fitu o lena ta'iala.

Ole faiga ole a amata ile 2015, pe a uma le tauofoga mo le faʻatauina o masini, lea o loʻo faʻaauau. O le faʻapipiʻiina o masini o le a usitaʻia se faʻasologa faʻasolosolo, o lona uiga, o masini o le a faʻapipiʻi i se tasi nofoaga ma mafai ona faʻafeiloaʻi i se isi itu o le fesoʻotaʻiga.

Punavai: Journal SOL

Faitau atili