Chevrolet Camaro Z/28: Tu'u atu e Uncle Sam le fana i Seoli lanumeamata

Anonim

A maeʻa le taimi matagofie na faʻamauina i le Nurburgring o le 7m ma le 37s, o le RA e tuʻuina atu ia te oe nisi faʻamatalaga e uiga i le Chevrolet Camaro Z/28 fou.

Seia oo mai i le taimi nei, o le SS ma le ZL1 versions sa nafa ma tupe alu o le fale. Ae na mana'o Chevy i nisi mea. Ma o le tulaga lea na toe faʻatūina ai se tasi o ana faʻaupuga sili ona pele i tagata fiafia o le "Muscle Cars". Matou te tautala manino e uiga i le faʻapuupuuga Z/28, lea e leʻo faʻaalia i le vavae ese, faʻatasi ai ma le 3 numera e faʻafefe ai tagata faʻafefe na toe maua mai foi, matou te talanoa e uiga i le malosi tele i inisi kupita, saʻo 427, poʻo 7 lita.

Ae sei o tatou agai i le mea e taua, o lenei Chevrolet Camaro Z/28 fou o se taavale e matua ese lava mai le American performance dogma sa tatou masani ai, o se oloa e sili atu ona faʻaleleia ma le tele o atinaʻe na maua e ala i le poto masani.

Chevrolet-Camaro-Z28-3

Ma faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, o le Chevrolet Camaro Z/28 o loʻo faʻatulagaina e pei o se taʻavale taʻaloga sili, talu ai ona o le faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻutia o le Camaro, o le mea sili foi lea e faʻaogaina i le taamilosaga. Le Chevrolet Camaro Z/28, puna lona lua i totonu e 3s vave i vae nai lo lona uso Camaro ZL1 ma e faigofie ona iloa pe aisea. O le faʻatinoga e leʻi aloaia, ae e tusa ai ma faʻatusatusaga ma faʻamatalaga mai le "taʻavale taʻavale" faʻaalia 4.1s mai le 0 i le 100km / h, mo le maualuga maualuga o le 301km / h.

O le Chevrolet Camaro Z/28 na maua le tele o fetuunaiga i lona chassis lea ua mafai nei ona oʻo atu i le 1.05G i le saoasaoa i tulimanu, e leʻi faʻagaloina foi le malosi o le taofi ma le 1.5G e oʻo atu i le faʻaitiitia o le faʻaaloaloga a Brembo ma le Carbo. - pusa sima taofi.

Ina ia ausia taimi lelei i luga o le ala, o le faʻaitiitia o le mamafa pe a faʻatusatusa i le ZL1 sa taua, ona o le leai o se compressor volumetric lea e faʻaogaina ai le ZL1 o lenei lomiga e itiiti ifo le malosi. Ma e oo lava i le leai o se volumetric compressor e taua tele mo le faʻaitiitia o le mamafa. O le Z/28, pe a faʻaalia ma le faʻanatura faʻanatura, e mafai ai foi ona faʻamalamalamaina vaega i totonu, lea faʻatasi ma uili mama, faʻamalama pito i tua 3.2mm manifinifi (faʻasaga i le 3.5mm muamua) ma nofoa mama faʻatasi ai ma fetuunaiga tusi lesona. 4kg, faʻatagaina e aofia ai. le mamafa ile 136kg fa'atusatusa ile ZL1. O isi mea e pei o se maa mama, aveese fa'aluma leo, leai ni moli Xenon ma le ea malulu e fa'amalieina na'o le taumafa a Chevrolet Camaro Z/28.

Chevrolet-Camaro-Z28-1

E tusa ai ma le masini, o le Chevrolet Camaro Z/28 o loʻo i ai le poloka LS7 ma le 7 lita o le malosi, o le maualuga o le malosi o loʻo faʻatusalia i le 505 horsepower ma le 637Nm o le maualuga maualuga, malosi e le faʻalumaina ai oe pe i luga o le auala poʻo le taamilosaga. E ui lava e foliga mai e manaia le numera mo le malosi o le cylinder, e le tatau ona galo o le LS7 poloka sa lelei ona galue ma o loʻo i ai ni vaʻa faʻapipiʻi titanium faʻapea foʻi ma laʻau faʻafesoʻotaʻi, o vaʻa faʻafefe e faʻatumu ai le sodium mo le faʻafefeina o le vevela, crankshaft ma lagolago lagolago. camshafts faʻatasi ai ma se faʻamatalaga sili atu ona malosi ma "hydroformed" exhaust manifolds, o se faʻagasologa lea e faʻaogaina ai le mamafa o le vai e faʻasaga i le limu e fausia ai ni vaega faigata ma sili atu ona faʻafefe. E faʻapipiʻi uma i le fua faʻatatau o le 11.0: 1 ma le laina mumu i le 7000rpm, lea e faateʻia ai soʻo se siosiomaga.

Transmisi, o le Chevrolet Camaro Z/28 o loʻo faʻaalia ai le TR6060 6-speed manual gearbox, faʻaaloaloga a Tremec, ma le faʻatusatusaga mulimuli o le 3.91: 1, puupuu lava e faʻaaogaina atoatoa ai le malosi o le V8 tele. O le axle pito i tua o loʻo i ai se eseesega e loka ai le tagata lava ia, ae o le tala e le pei o le fesoʻotaʻiga tisiketi lata mai, o le LSD i luga o le Chevrolet Camaro Z / 28 o le aʻoga tuai ma le lokaina faʻainisinia e ala i mea faʻaoga helical, peitaʻi o le pulea o le traction e tumau pea le faiʻai o. fa'agaioiga.

Ile tulaga masani, o le Chevrolet Camaro Z/28 o loʻo i ai se faʻamalologa faʻapipiʻi faʻapipiʻi atoatoa, faʻasaoina le 19kg i le seti masani. O uili 19-inisi ua fai ma fa'amalo i pa'u 305/30ZR19 Pirelli PZero Trofeo R.

Aesthetically, naʻo le aerodynamic kit o loʻo tu mai, lea e aofia ai le lagolago malosi ma le mautu i saoasaoa maualuga, lelei mo aafiaga i luga o ala e pei o lenei.

O lenei Chevrolet Camaro Z/28 o se talosaga o le a faaosoosoina ai le tele o tagata fiafia i musika mama Amerika, o le mea moni o le a le taugofie, ae afai tatou te amanaia le aofaʻi ma le gafatia o punaoa o loʻo faʻaavanoaina e le Z/28 ia i tatou, pe o se malaga vave pe o se aso o tafaoga, e leai so matou masalosalo o se fuafuaga manaia tele.

Pe e te fiafia i ai pe leai, e leai se tasi o le a le fiafia ia te oe, o le tele o tui o le adrenaline e ofoina mai e Amerika ia i matou i le uili o le Chevrolet Camaro Z/28. Ia faamanuia le Atua ia Amerika!

Chevrolet Camaro Z/28: Tu'u atu e Uncle Sam le fana i Seoli lanumeamata 15282_3

Faitau atili