Ghe-O Motors Rescue - Ou te manaʻo foi i se tasi!

Anonim

Ghe-O Motors Rescue o loʻo faʻaalia ai le auala e tatau ona faʻaogaina i le atinaʻeina o soʻo se taavale faʻafuaseʻi. E ala i le vaega "fabulistic"!

Masalo e le iloa, Ghe-O Motors o se kamupani Romania faʻapitoa i le lalolagi i fafo. Muamua faʻamaoni i le fausiaina o taʻavale i fafo mo le tauvaga, ua faʻalauteleina lana gaioiga i taʻavale mo faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o le laveaʻiina poʻo le afi afi.

Ghe-O Motors Rescue o la latou oloa fou. E fou mai, e foliga mai, mai se ata tifaga Hollywood apocalyptic, e pei o se fefiloi o Hummer ma Tumbler (le taavale manaia a Christopher Nolan's Batman ata tifaga), ma nai paʻi o Wrangler. Ae na siitia mea uma i se fua tele. O lenei mastodon e 5.2m le umi, 2.7m le lautele ma e tusa ma le 2.4m le maualuga. E "naʻo" le mamafa o le 3200kg, e foliga mai e tele, ae, faʻatusatusa, e laʻititi laʻititi nai lo le Hummer H1, o se taʻavale sili atu ona laʻititi i itu uma.

ghe-o-motors-lavea'i-02

O le Ghe-O Motors e mafua mai i le tauvaga, ma o lea, o le Ghe-O Rescue e tuʻufaʻatasia le tele o lenei malamalama na maua i lona tino tele. O le auala lava lea e tasi e fausia ai masini tuuga tuuga i fafo o le auala o loʻo faʻaogaina i le Rescue. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le auivi o se tubular chassis, e masani ona maua i se faasologa o taavale tauvaga. Fa'ataga le tele o afi, ma e ui lava e le o fa'ailoa mai, ua fa'ailoa mai e mafai ona fa'aauupegaina i afi penisini i le va o le 340 ma le 500hp ma afi tiso i le va o le 218 ma le 304hp.

Ghe-O Motors Rescue na mamanuina e avea ma fofo lelei mo tulaga ogaoga, faʻatagaina felauaiga (gafatia e oʻo atu i le 11 pasese), lagolago faʻafomaʻi ma mafai ona osofaʻia afi i soʻo se ituaiga fanua poʻo le tau. Faatasi ai ma lana matafaioi ua faʻamatalaina o se laveaʻi ma taʻavale afi, o loʻo i ai le tele o filifiliga i lana auupega. Mai se tane vai e 620 lita ma pamu vai tu'ufa'atasia i ala i luga o le axle tua po'o pads pneumatic i luga o uili e fa'amautinoa ai le fa'afefe ma e o'o lava i le suavai. Mo talosaga faamiliteli e mafai ona e vaʻaia a latou afi faʻatasi ma le puipuiga o le vai ma faʻamalosia le puipuiga electromagnetic.

ghe-o-motors-lavea'i-03

O le vitio o loʻo i le faaiuga o le tusiga o loʻo faʻaalia ai le gafatia o le Ghe-O Motors Rescue, ma le mama, e faʻafaigofie ai nei tala faʻasalalau Land Rover Defender poʻo Hummer H1.

ghe-o-motors-lavea'i-04

E pei ona fai mai Bruce Wayne ina ua uma ona faailoa atu i le Tumbler, lona lumanai Batmobile, na o le tasi le fesili e tupu ia te au: "E sau i le uliuli?" (e sau i le uliuli?)

Faitau atili