Chevrolet Corvette Stingray 1st Lomiga Fa'aliliuina: Tofo Si'ese!

Anonim

Chevrolet, pei o Mercedes, e foliga mai na pipii i le faiga o uluai lomiga faʻapitoa, mo le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga fou ma o se tasi lea o na mataupu tatou te tuʻuina atu i aso nei.

Ina ia fa'amanatuina le fa'alauiloaina o le Corvette Stingray, na filifili ai Chevrolet e ta'u le 550 iunite fa'atapula'a, fa'atasi ai ma le tele o fa'amatalaga fa'amatalaga e talanoa atu ai i le au aoina o lana ta'avale ta'aloga a Amerika, lea ua i ai se tapoleni pito i luga.

2014 Corvette Stingray Premiere Edition Convertible

O lea e mafai ai ona latou fiafia uma i le malosi o Amerika ma maso ma o latou lauulu e feula, o iunite uma e 550 o loʻo faʻapipiʻiina ma meafaigaluega LT level 3, o le sili ona matagofie i le laina.

E na'o le tasi le fa'alavelave i nei 550 vaega fa'apitoa o le stingray corvette. Ia e le fiafia pe fiafia – e faalagolago i lou tofo… – aua o le a gaosia uma i le lanu Lime Rock Green, e fa'aaloalo i le Lime Rock circuit. E tusa ai ma faamaumauga o tala faasolopito, o le taimi muamua na alu ai le Lime Rock track i Connecticut i le maila saʻo i luga o le Chevrolet ma o le ala o le vae na fuaina i lona odometer, faʻamauina le 2.40km le umi.

2014-Chevrolet-Corvette-Stingray-Convertible-3

Ae e le ona pau lena. Afai e le faagaeetia oe i le lanu i fafo, o le a le mea e uiga i le filifiliga lanu i totonu, lea o loʻo ufiufi ai le corvette stingray i le paʻu ma le upholstery i le lanu enaena, ma le igoa Brownstone Suede, o se faʻatusatusaga e le folafola atu e faʻamalieina tagata uma, e tusa lava po o le a. .e i totonu o le faitau miliona o tagata Amerika atonu e 550 lenei polokalame o le a fiafia ai. E sili atu le tutusa nai lo le lanu, o ato a Thule, o se meaʻai mo i latou e fiafia e faimalaga.

2014 Corvette Stingray Premiere Edition Convertible

O mea uma e foliga mai e faʻaleleia, e foliga mai o loʻo i totonu o le mataupu faʻainisinia, o le stingray 1st edition corvette e aumaia ai foʻi se faʻataʻitaʻiga Z51 filifiliga, lea e aofia ai se taʻaloga taʻaloga, faʻafefete faʻalavelave magneto-rheological (e ala i le Magnetic Selective Ride Control system) ma se LSD fa'atasi ai ma isi togafiti e fa'afiafiaina ai le "petrolheads". I le faʻatinoga o le 6.2 lita V8 LT1 poloka ma le 460 horsepower ma le 630Nm o le torque, e tumau pea, e le o le susulu i le mana o lona elasticity o se mea e tetee i ai, aemaise lava pe a faʻaumatia le faitau afe o kilomita.

2014-Corvette-Stingray-Premiere-Edition-Convertible-Details-1-1280x800

Faatasi ai ma le tele o pepa faʻamaonia o lenei faʻasologa faʻatapulaʻa faʻasologa, e iai foʻi le 550 numera faʻapitoa ma faʻapitoa faʻamaonia (VIN) e iloa ai le faʻasologa a lenei tagata aoina. O le stingray 1st edition convertible corvette o le a amata ona maketiina i le 2014 ma i Amerika, o le a ofoina atu mo le 77,450 $, o lona uiga, e tusa ma le 56,347 €.

2014-Corvette-Stingray-Premiere-Edition-Convertible-Details-5-1280x800
2014-chevrolet-corvette-stingray-convertible-premiere-edition-uili-auiliiliga

Faitau atili