E manatu Porsche "fa'avae" o le 911 mo na'o tagata mama

Anonim

Manatua le Porsche 911 R? Ioe ioe (vaai iinei). O se lomiga fa'atapula'aina o le 911, toe fa'afouina o le "uluai" 911 R, e fa'atatau i le aveta'avale fiafia: moli, afi afi, pusa ta'avale, maualalo le malosi, taofi ma taofi mai le GT3 RS.

Sa i ai mea uma, e aunoa ma le fa'aogaina. Ose fa'ata'otoga fua ole taimi ma e popole na'o le fa'afiafiaga o le ta'avale. O le "hype" o loʻo siomia ai le faʻataʻitaʻiga na matua tele lava na faʻatapulaʻaina le gaosiga i le 911 iunite faʻatau atu vave atu nai lo le faleoloa o le Bugatti Chiron. Va’ai fo’i, ua mou vave atu le kesi i totonu o le tane a Chiron. Tele vave…

Ose fai tupe

Talu mai le taimi na aʻoaʻoina ai e Porsche le faiga o tupe i le 1996 i le fesoasoani a Toyota - e tatau lava ona matou faʻamatalaina lenei tala iinei i Razão Automóvel! - e leʻi taofia lava. I le taimi nei, o Porsche o se tasi o ituaiga sili ona aoga i le lalolagi.

I luma o lenei faʻataʻitaʻiga (ata i lalo), o le faʻaaliga na toetoe lava a apocalyptic. Peitai na suia mea uma.

E manatu Porsche
Le alofagia e nisi, o le 996 na fesoasoani ia Porsche e toe tu i luga o ona vae.

Faatasi ai ma isi suiga, ua amata ona tuʻuina atu e Porsche i ana tagata faʻatau mea tonu latou te mananaʻo ai - tusa lava pe o se SUV. Ma na matua manino lava mai le taliaina o le Porsche 911 R - ina ua mavae le 2 masina ua uma ona faʻaluaina e lenei faʻataʻitaʻiga lona tau - o loʻo i ai se manaʻoga faʻateleina mo faʻataʻitaʻiga ma nei uiga.

le tala lelei

I le tautala atu ia Autocar, i le taimi o le tuʻuina atu o le Porsche Cayenne fou (faʻamatalaga uma iinei), Michael Steiner, e nafa ma le R&D i Porsche, fai mai o le ituaiga "e foliga mai ma le agalelei i le avanoa e faʻalauiloa ai se taavale taʻaloga moni e sili atu "purist" leai se faʻatapulaʻa gaosiga. ”.

Ae sa ou fai atu atili:

Matou te iloa o loʻo tele ma sili atu tagata faʻatau e fiafia i le fiafia o le avetaʻavale, i faʻataʻitaʻiga e faigofie ona suʻesuʻeina. (…) I ta'avale ta'aloga mama e leai se mana'oga e fa'agata le gaosiga.

Steiner e leʻi faʻamaonia pe o tatou talanoa e uiga i se faʻamatalaga sili atu "faigofie ma mama" o le Porsche 911, pe o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻalauiloaina i lalo o le augatupulaga o loʻo iai nei 991.2.

O le mea na matua manino lava i a latou faʻamatalaga, o le lumanaʻi, oi latou o loʻo vaʻavaʻai / suʻeina se faʻaonaponei 911 e mama ma analog e mafai i aso nei, o le a vave ona maua se tasi i totonu o latou faletaavale. Ma e aunoa ma le faʻaaluina o tupe o loʻo latou talosagaina nei mo le 911 R. Amene.

E manatu Porsche
GT3 RS. O le “matai taofi”.

Faitau atili