Aston Martin Vantage AMR fa'amuamua i le… fitu-saosaoa pusa ta'avale tusi

Anonim

Faʻasalalau i le 2018, talu ai na aliali mai o le Aston Martin Vantage ua iloa le ala e pu'eina ai le mafaufau. Pe mo le sitaili, sili atu faʻamalosi ma muscular nai lo se isi lava taimi, poʻo le afi, a 4.0 l biturbo o Mercedes-AMG amataga, o le mea moni o le Vantage e foliga mai e toetoe lava o mea uma e fai ai se taʻaloga taʻaloga lelei.

Ma matou te fai atu e toetoe lava mo se mafuaaga faigofie lava. E pei o le lelei o se pusa otometi (ma le ZF valu-speed gearbox lea e faʻaaogaina moni e Vantage), o le mea moni e faapea, mo tagata mama, e leai se mea e sili atu nai lo se pusa faʻataʻitaʻi, e manatu o se mea e manaʻomia mo se faʻataʻitaʻiga e manatu o se taavale ta'aloga i lona lava aia tatau.

I le iloaina o lenei mea, na alu ai Aston Martin e galue ma fatuina le Vantage AMR lea na aumaia e avea ma ana mea fou ... E sili atu le manaia o le mea moni o le pusa o loʻo i ai le taʻutaʻua "vae dog" faʻatulagaina mai le tauvaga, o lona uiga, o le mea muamua e sui i tua.

Aston Martin Vantage AMR
Faatasi ai ma le gaosiga faʻatapulaʻa i le 200 iunite, 59 o le Aston Martin Vantage AMR iunite o le a foliga mai e teuteuina i le mamalu o le manumalo i le 24 itula o Le Mans i le 1959.

Le Aston Martin Vantage AMR

Fa'atapula'a i na'o le 200 iunite (59 o lo'o i totonu o le "Vantage 59" fa'amatalaga e fa'amanatuina ai le manumalo o le fa'ailoga ma le DBR1 i le 1959 24 Itula o Le Mans), o le Vantage AMR e le na'o le ofoina atu o se atigipusa tusi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaopoopo atu i le pusa fou, lea o loʻo faʻaalia ai le AMSHIFT system lea e galue o se "fesoasoani mulivae maualuga", o le Vantage AMR ua faʻataʻitaʻiina se faʻamaʻi faʻamaʻi, e mafua ai le 95 kilokalama itiiti (1535 kilokalama i le aofaʻi) nai lo le faʻaaliga ua uma ona iloa, fa'atasi ai ma le masini fa'ailoa otometi.

Aston Martin Vantage AMR

Ae mo le afi, o le mea lava lea e tasi o loʻo maua i lalo o le pulou o le faʻaogaina otometi. Ae ui i lea, pe a faʻapipiʻi ma le fitu-saosaoa manual gearbox e iloa ai le torque i lalo mai le 685 Nm i le 625 Nm . Malosiaga tumau i le 510 hp, numera e mafai ai ona oʻo i le 0 i le 100 km / h i le 4.0s ma oʻo atu i le 314 km / h.

Aston Martin Vantage AMR

Faatasi ai ma se tau i Siamani o le 184,995 euros, o le muamua Vantage AMR iunite e tatau ona amata faʻatau i le kuata lona fa o le 2019. A uma loa ona faʻatau uma Vantage AMR iunite, aua le fefe ... O le faʻasalalauga tusi lesona o le a tumau. avanoa e fai ma filifiliga i Vantage.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili