Ina ua uma le S6, S7 ma le SQ5, o le Audi SQ8 fou foi peti i Diesel

Anonim

O se tasi o le lua: a le o se tasi na galo e lapatai Audi o Diesels o loʻo faʻaitiitia, poʻo le Siamani o loʻo i ai se faʻatuatuaga le maluelue i lenei ituaiga afi. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina le SQ5, S6 ma le S7 Sportback, faʻatasi ai ma masini Diesel (ma se faiga faʻafefete malie), ua toe faʻaogaina e le Siamani le fua faʻatatau, i le taimi nei i le SQ8 fou.

I lalo o le pulou matou te maua ai le mea sili ona malosi o le V8s i Europa - a itiiti ifo seia oʻo i le taunuu mai o le RS6 ma le RS7 fou - o se iunite tiso e faʻapipiʻiina i turbos lua ma mafai ona faʻatumu. 435 hp ma le 900 Nm , numera e ave ai le SQ8 o 0 i le 100 km/h ile na'o le 4.8s ma fa'ataga oe e o'o i le saosaoa pito i luga 250 km/h (fa'aeletonika fa'atapula'aina).

O lo'o fa'atasi ma lenei afi o se otometi valu-saosaoa gearbox ma, ioe, le quattro faiga-uili uma. O le SQ8 fo'i e iai le 48 V mild-hybrid system e fa'ataga ai le fa'aogaina o se masini fa'aeletise e fa'aogaina e se afi eletise (fa'aola e le 48 V eletise) ina ia fa'aitiitia ai le turbo lag.

Audi SQ8
Faʻafetai i le faiga faʻafefete, o le SQ8 e mafai ona tietie i le eletise eletise e oʻo atu i le 22 km / h.

E le fa'aletonu le sitaili

Fa'aauupegaina e pei o le fa'ata'ita'iga fa'atasi ma le fa'afefeteina o le ea ma le 21" uili, o le SQ8 e mafai ona filifili 22" uili ma mea faigaluega e pei o le fa'au'u ta'avale, le ta'aloga i tua po'o le fa'amalosi malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le matagofie, o le SQ8 o loʻo i ai nei se mea faʻapipiʻi faʻapitoa, faʻaoga fou o le ea, se faʻasalalauga fou pito i tua (faʻatasi ai ma faʻamaʻi efuefu matte) ma faʻagogo tapuni. I totonu, o mea taua o paʻu ma Alcantara faʻamaeʻa ma pedal uʻamea. O iina tatou te maua ai foi ni laupepa se lua i totonu o le nofoaga tutotonu ma le Audi Virtual Cockpit.

Audi SQ8
I le SQ8 o le Audi Virtual Cockpit o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma menus.

Faatasi ai ma le taunuu mai i luga o le maketi ua fuafuaina mo nai vaiaso o lumanai, o tau o le SQ8 e le o iloa, pe o afea foi e taunuu ai i Potukale. O le mea e malie ai, o le ai ai foi se penisini Audi SQ8, ae e le o fuafuaina mo le maketi a Europa.

Faitau atili