Volkswagen Arteon R. Ua toe fo'i mai le tala fa'asolopito VR6?

Anonim

E tusa ai ma le Car Throttle, o le Wolfsburg brand e galue malosi i luga o se faʻataʻitaʻiga muamua o le Volkswagen Arteon R. O lona gaosiga e leʻi faʻamaonia ae e tatau ona vave maua le "moli lanumeamata". O le faʻamaoniga na tuʻuina atu e se tasi o nafa ma le faʻailoga, Martin Hube, o se failauga mo Volkswagen.

Mo le taimi o loʻo faʻamatalaina o se faʻataʻitaʻiga, o le Volkswagen Arteon R e tatau ona faʻaogaina se suiga fou o le VR6 afi, lea ua iai nei le 3.0 lita o le malosi ma le turbo e fesoʻotaʻi. O se afi e oo lava i se tasi o fetu o le 2013 Wörthersee Festival ma i le taimi nei e foliga mai o le a le galo.

E pei ona e manatua (e mafai ona e toe faitauina iinei), o le acronym VR na mafua mai i le vaeluaga o le mataitusi V e faasino i le fausaga o le afi, faatasi ai ma le mataitusi R mo Reihenmotor - o lona uiga i le gagana Potukale o le afi laina. O le mea moni, o le faʻatinoina o fofo e lua i totonu o se poloka e tasi. O le tulimanu o le V e matua fufusi ma faʻapipiʻi ai ulu afi e lua i le tasi.

Volkswagen Arteon R. Ua toe fo'i mai le tala fa'asolopito VR6? 15444_1

Volkswagen Arteon R ma le "nafi i nifo"

O loʻo i luga o lenei faʻamalosi, o loʻo agai i luma le Taʻavale Taʻavale, e faʻavae i luga o faʻamatalaga a le failauga a Volkswagen, Martin Hube, e tatau ona mafai e le VR6 ona ofoina atu le mana e sili atu i le 400 hp, tufatufa atu i uili uma e fa e ala i le 4Motion system. O le ituaiga o felauaiga e faʻaaogaina, tusi lesona poʻo le otometi, o loʻo tumau pea ona fuafua, ae a mafaufau i le maualuga o le malosi o lenei VR6 Turbo, o le peti sili ona saogalemu o le faʻaogaina otometi lua-pipii.

"Ou te talitonu atoatoa o lenei tuufaatasiga o le a sili ona lelei e pei ona matou aofia ai le lomiga lata mai o le Haldex fa-uili taʻavale system, lea e mafai ai ona e fiafia i se mea sili atu. O le mea moni o le a fesoasoani e faʻaleleia atili ai le taʻavale ma malosi "

Martin Hube, failauga Volkswagen

Ae ui i lea, e ui lava i le fiafia o le avetaʻavale lea ua uma ona faʻaalia e se faʻamatalaga e pei o lenei, o le tagata lava lea e tasi e manatua, a itiiti ifo i lenei laasaga, o mea uma lava o se avanoa. O loʻo faʻalagolago pea mea uma i le maliliega o tulaga maualuga o le faʻailoga. E ui lava ma i le tulaga e aliali mai ai le "malamalama lanumeamata", o loʻo i ai le faʻamaoniga o le a avea ma se talosaga e mafai, e tusa ai ma Hube, "o le tuʻua o le Porsche Panamera i tua".

Ua folafola mai le mea!…

Faitau atili