O le SUV eletise a Skoda ua i ai se igoa: Enyaq

Anonim

O loʻo faʻamoemoeina e le Vision iV Concept (i le ata faʻaalia) na matou feiloai i le tausaga talu ai i Sineva, le Skoda Enyaq o loʻo sauni e auai i se aiga SUV tuputupu aʻe ua uma ona aofia ai le Kamiq, Karoq ma Kodiaq.

Faʻavaeina e faʻavae i luga o le MEB platform, faʻatautaia e Volkswagen ID.3, o le Skoda Enyaq o le isi laasaga i se taʻiala o le a taʻitaʻia ai le Czech brand e faʻalauiloa le sili atu i le 10 eletise eletise i le 2022 e ala i lona sub-brand, iV, fai mai le faʻailoga. .

O nei mea uma ona i le 2025 Skoda e manaʻo i le 25% o ana faʻatau e fetaui ma 100% faʻataʻitaʻiga eletise poʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Skoda Enyaq
O lenei, mo le taimi nei, na o le pau lea o le ata o loʻo ia i matou o Skoda Enyaq.

O le amataga o le igoa Enyaq

E tusa ai ma le Skoda, o le igoa Enyaq e sau mai le igoa Irish "Enya" o lona uiga "puna o le ola". E le gata i lea, o le "E" i le amataga o le igoa o loʻo faʻatusalia ai le eletise eletise ae o le "Q" i le pito e fesoʻotaʻi ma isi vaega o le SUV a Skoda.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui i le faʻaalia o le igoa o lana SUV eletise e ala i se teaser ma le faʻataʻitaʻiga tusi, e leʻi faʻaalia e Skoda nisi faʻamatalaga o le Enyaq poʻo soʻo se isi teaser e mafai ai ona faʻamoemoeina foliga o lana SUV eletise muamua, poʻo le iloa pe o le a le isi mea. avea le Vaaiga iV Manatu.

Faitau atili