MINI John Cooper Works GP ua i lalo ole valu minute ile Nürburgring

Anonim

I le faaopoopo atu i le malaga faalua a le C1 Learn & Drive Trophy, o le faaiuga o le vaiaso na i ai se isi tuuga na tosina atu i ai le au taʻavale afi: o le 24 itula o le Nürburgring, o le tulaga tonu lava lea na filifilia e le MINI e faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina o le. fou John Cooper Works GP.

Na faʻaalia i se mea na tupu aʻo leʻi faia le tuuga, o faʻataʻitaʻiga o le John Cooper Works GP o lea na latou faʻafesoʻotaʻi muamua ai ma tagata lautele i se mea na faʻaaogaina e le British brand o le BMW Group e faʻamaonia ai o le a latou gaosia atoa. 3000 iunite o le faʻataʻitaʻiga o lona taunuu mai i luga o le maketi ua faʻatulagaina mo le 2020.

Ae i luga o le mea o le a sili ona malosi (ma sili ona vave) MINI, na faʻaalia e le faʻailoga na mafai ona manumalo i le taimi o le 8min23s na ausia e lona muamua i le Nürburgring, faʻatautaia e ufiufi le tala faʻasolopito i lalo ifo o le valu minute, ma o lenei i totonu. tasi le laasaga e leʻi maeʻa le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga.

MINI John Cooper Galuega GP
E ui lava i le faʻailoga, ua mafai ona vaʻai i le pine aileron o le a faʻapipiʻi e le MINI i le John Cooper Works GP.

O le a le isi mea?

Mo le taimi nei, e itiiti se mea e iloa e uiga i le MINI fou John Cooper Works GP. E tusa ai ma le MINI, o le a faʻaaogaina se turbocharged in-line fa-cylinder e mafai ona tuʻuina atu le sili atu i le 300 hp (se oso e sili atu nai lo le 70 hp faʻatusatusa i le JCW o loʻo i ai nei lea e "naʻo" 231 hp) - o le mea moni, o le poloka lava e tasi le BMW X2 M35i.

Fa'asoa i la matou nusipepa

MINI John Cooper Galuega GP
O le John Cooper Works GP fou fa'atasi ma ona tuaa, o le Cooper S ma le 2006 John Cooper Works GP kit ma le 2012 MINI John Cooper Works GP.

O loʻo faʻaauau pea ona manaʻo le MINI i le faʻalilolilo e uiga i le mea o le a sili ona vave ma sili ona mamana faʻataʻitaʻiga-gaosiga faʻataʻitaʻiga ma o le a faʻaalia faʻalelei e ala i le tele o le ea, uili fou ma, sili atu i mea uma, apaau pito i tua. .

Faitau atili