Na muta tala: Audi R8 ma V10 afi i le iuga

Anonim

Le V6 po'o le V8 po'o se isi lava afi. O le faatonu o le poloketi a le Audi R8 faʻamaonia o le faʻafouina o le faʻataʻitaʻiga o le a naʻo le V10 afi. O le fesili e uiga i le afi o le a suia ai le 4.2 l V8 lea na faʻamalosia ai le R8 muamua na faʻalavelaveina mafaufau o tagata fiafia o le faʻailoga talu mai le taunuu mai o le lona lua o le Audi's supercar i le 2015.

O lea ua i ai se matou tali: o le R8 o le a naʻo le V10 afi e faʻaaogaina ae leai se isi. Mo sina taimi i le taimi nei, o loʻo i ai tala e mafai ona saunia se R8 ma le 2.9 l twin-turbo V6 afi faʻaaogaina e le Audi RS4 poʻo le Porsche Panamera.

I le taimi nei, ua tuʻuina atu e Audi le faʻafouina o le R8 ma e leai lava se faʻailoga o le V6, ae o tala e leʻi faʻaumatia. Ae o le taimi nei, ua filifili le faatonu o le supercar project Bjorn Friedrich e faamuta le taumatematega i faamatalaga i le Car Throttle, fai mai o le a leai ni V6 ma o le V10 o le "sili ona lelei le afi mo le taavale ... ia tatou tumau faamaoni i le V10" .

Audi R8

Ole afi fou ile fa'ata'ita'iga?

I le amanaia ai e foliga mai e le o fuafuaina e Audi se augatupulaga fou o le R8, o le supercar o le ituaiga e tatau, e foliga mai, e tatau ona faatofa atu i le maketi faʻapipiʻiina i le afi V10 i lalo o le pulou.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le toe faʻafouga mulimuli i le R8, na faʻaaogaina e Audi le avanoa e tuʻuina atu ai le malosi tele i le V10. O le mea lea, o le faʻavae o le 5.2 l ma le sefulu cylinders i le V na amata ona tuʻuina atu le 570 hp (faʻatusatusa i le 540 hp muamua), ae o le sili atu le malosi o loʻo i ai nei le 620 hp nai lo le 610 hp muamua o le mana sa i ai muamua.

O le faʻafouina o le Audi R8 e faʻamoemoe e taunuu i tulaga i le kuata muamua o le 2019, ae e leai lava se faʻamatalaga e uiga i tau o le taʻavale taʻavale a Siamani.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili