Tarraco FR PHEV. O le muamua lea a le SEAT plug-in hybrid

Anonim

O le fuafuaga ua uma ona faʻasalalau: e oʻo atu i le 2021, o le a tatou vaʻaia ono faʻapipiʻi eletise ma faʻataʻitaʻiga i le va o SEAT ma CUPRA. Ua uma ona matou iloa le eletise Mii, ma ua matou iloa, e pei lava o faʻataʻitaʻiga, le plug-in hybrid CUPRA Formentor ma le eletise SEAT el-Born. Ua o'o nei i le taimi e fa'afeiloa'i ai po'o le a le SEAT muamua fa'apipi'i fa'apipi'i, le Tarraco FR PHEV.

O le a le mea e natia ai le SEAT Tarraco FR PHEV fou? I le avea ai ma se plug-in hybrid, na matou maua ai ni afi se lua e faaosofia ai, o se afi penisini 1.4 l, turbo, ma le 150 hp (110 kW) ma se afi eletise e 116 hp (85 kW), atoa. 245 hp (180 kW) o le mana ma le 400 Nm o le maualuga maualuga.

Faatasi ai ma nei fuainumera ua avea ma SEAT Tarraco sili ona malosi i le taimi nei ma sili ona vave, aua e mafai ona faatelevave i le 100 km / h i le na o le 7.4s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 217 km / h.

NOFOA Tarraco FR PHEV

O le itu pito i tua o lenei plug-in hybrid o lona lelei. Fa'aauupegaina i le 13 kWh maa, le SEAT Tarraco FR PHEV fa'ailoa mai se fa'aauto'atasi eletise e sili atu i le 50 kilomita ma CO2 fa'aoso i lalo ole 50 g/km - o lo'o tumau pea le numera, o lo'o fa'atali le tusipasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

NOFOA Tarraco FR PHEV

FR taunuu i Tarraco

O le isi faʻaopoopoga fou i le muamua SEAT plug-in hybrid o le faʻaofiina lea o le taʻaloga FR tulaga i le Tarraco laina.

NOFOA Tarraco FR PHEV

I le tulaga o le SEAT Tarraco FR PHEV, o loʻo faʻamamafa i luga o faʻaopoopoga o faʻailoga uili e faʻaogaina 19 ″ uili uʻamea faʻatasi ai ma se mamanu faʻapitoa o le 19″ poʻo le filifilia o uili o le 20″; o le fa'alava pito i luma; ma atonu o le fa'amatalaga sili ona manaia o fa'amatalaga uma, o le fa'ailogaina o le fa'ata'ita'iga i se vai papatisoga fou tusilima. E fou foi le leo o le tino, Grey Fura.

I totonu, o loʻo i ai a matou paʻu alumini ma se uili taʻaloga fou a le FR, faʻapea foʻi ma nofoa taʻaloga e mafai ona faʻaogaina eletise e ufiufi i paʻu ma i totonu o se mea e foliga mai o le neoprene.

I le faʻaopoopoga i foliga taʻaloga, o le Tarraco FR PHEV e faʻaalia atili meafaigaluega. E iai la matou ta'avale fesoasoani fou e fa'aogaina ai le fa'avevela mo le afi ma le ta'avale (Parking Heater) - lelei mo tau malulu. Matou te maua fo'i le fa'asologa fou o SEAT infotainment system, lea e aofia ai le folauga ma le mata 9.2″.

Tarraco FR PHEV. O le muamua lea a le SEAT plug-in hybrid 15505_4

O le a tuʻuina atu i le isi Frankfurt Motor Show e avea o se faʻaaliga, i se isi faaupuga, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga "i le faʻaogaina", ma o le a faʻaalia i luga o le maketi i le tausaga 2020.

Faitau atili